Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru incarcator frontal Bobcat AL350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat AL350
Cod produs
QI1NYEWX-SC
Out Of stock
Descriere
Daca acest solenoid oprire motor Bobcat AL350 a cedat, nu chema lautarii sa-ti cante de jale. Mare lucru nu este, asa ceva se intampla mereu in campul muncii industriale. Cade ea o stea si n-o sa cada o bobina! Daca nu ai prin magazie piesa de schimb care sa-l faca bine pe utilaj, afla ca aceasta se gaseste  la noi. Si iti recomandam un produs de o calitate premium, maxim fiabil si rezistent in conditii de exploatare chiar dificile. Nu astepta vreo minune, suna dupa ea, ti-o trimitem noi. Stabilim impreuna cum va ajunge piesa la tine.

Echipa noastra prinde elan din momentul in care ne-ai apelat. Te preluam, te ascultam, descifram enigma defectiunii si nu pleci pana nu e totul clar si razolvat. Vei primi cele mai bune recomandari si vei avea, astfel, posibilitatea sa iei decizia corecta. Suntem perfect cuplati la urgenta ta, stim ce inseamna fiecare defectiune si cate dureri de cap provoaca aceasta. De aceea suportul nostru va fi neconditionat si, atentie, gratuit iar utilajul tau se va intoarce la lucru in timp util.

Un solenoid oprire motor Bobcat AL350 pentru fiecare
Aceasta piesa actioneaza direct asupra motorului si are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se initiaza oprirea acestuia. Este o piesa de mici dimensiuni si destul de fragila. Specialistii recomanda a nu torsiona sau sau a nu indoi prea de firele pentru ca isi pierd rezistenta si se rup.

Accepta consultanta si poti pleca la mare la Constanta
Sa fii atent la doua lucruri: nu slabi bobina la montaj si nu slabi contactul cu consultantii de la ACN. Avem o echipa de consultanti de Formula 1, bat recordul de stationare in standuri a problemei. Ei stiu cel mai bine ce piesa iti trebuie si  sunt gata sa iti recomande varianta cea mai buna. Nu trebuie decat sa le soliciti suportul. Sunt intotdeauna gata sa preia monopostul problemei. Reiei primul cursa de santier.

Garantie
Noi nu tratam relatia cu tine superficial. Ne intereseaza ce se intampla cu acest solenoid oprire motor pentru Bobcat AL350 si dupa ce a ajuns deja la tine si chiar dupa ce a fost montat si pus la treaba. Daca se intampla ca aceasta sa aiba vreun defect de fabricatie, sa fii fara grija. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni pentru acest tip de risc. O vei gasi in coletul cu piesa.

Livrare
Stim ca expeditia este importanta pentru tine. Ea este importanta pentru toti : pentru beneficiar, pentru curier, pentru noi. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Asta ar mai lipsi, sa nu prioritizam livrarea. Poate altii. Noi iti garantam ca a doua zi de la comanda piesa ajunge la tine. Sau, de ce nu, o poti ridica direct din depozit. Poate esti prin apropiere. Oricum ar fi, ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Atunci cand vine momentul montajului, iti recomandam sa fii asistat de catre un profesionist. Sau, mai degraba, sa il asisti tu pe el. El preia piesa, tu pui berea la rece. El o monteaza, tu desfaci dopurile. El termina treaba, tu faci o cinste ca esti baiat atent. Suntem oameni, ne bucuram cand treburile se rezolva.

Specificatii tehnice:
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura