Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 442

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 442
Cod produs
B8M5XD0L-SC
Out Of stock
Descriere
Aducand la bancul de reparatii si montaj aceasta bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 442 poti sa fii sigur ca utilajul tau va pastra toate caracteristicile cu care a iesit din fabrica. Bobina din fotografii este perfect compatibila cu utilajul. Este rezistenta si fiabila si foarte mobila. Nu ai nicio surpriza neplacuta cumparand-o de la noi. Am ales cu grija doar modele originale, gandite sa reziste indelung. Comand-o acum. O impachetam si o trimitem. Poti sa-ti faci si un selfie cu ea. Te vor intreba: „da’ cine e frumoasa?”

Fiecare cetatean are un CNP. Fiecare casa are un numar. Fiecare padure are cate o uscatura. Fiecare companie are un certificat de inregistrare. Simplele enunturi nu spun nimic. Contextele sunt cele care le dau sens. Am muncit mult ca sa ne construim un context in care sa ne dezvoltam. Sa trecem de la codul fiscal la un renume. Am investit mult timp si pasiune ca sa parcurgem acest drum pana aici. Ne urmam calea si nu renuntam la principiile noastre. Noi suntem partenerul de care ai nevoie.

Bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 442 sta drepti si ne saluta!
Aceasta bobina creeaza un camp magnetic controlat atunci cand trece un curent electric prin ea. Acest camp magnetic afecteaza starea piesei, determinand deschiderea sau inchiderea supapei. Bobinele de oprire asigura transportul combustibilului din rezervorul utilajului la motorul sau. Este agentul de circulatie al unei functionari ca la carte.

Hai sa dam mana cu mana, consultanta in romana.
Timpul este, de fapt, o masura subiectiva. Pentru unii o zi trece intr-o ora, pentru altii parca nu se mai duce. La noi ziua nu se masoara in ore ci in comenzi primite si onorate. Avem o echipa de consilieri magnum care transforma ziua de lucru in zi de sclipiri ale succesului. Ei iti readuc zambetul pe buze, pe langa informatiile si sfaturile oferite gratuit. Stiu sa te asculte si stiu ce trebuie sa-ti spuna, ca sa nu te plictisesti cu telefonul la ureche. Cat despre piesa de schimb pe care o cautai... deja vine dupa tine.

Un partener de incredere este tot ce iti trebuie ca sa iti asiguri succesul. Asadar, atunci cand comanzi de la noi aceasta bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 442 fii sigur ca nu vine ca picata din cer. Ea are un sens si un insotitor de bord. Acesta nu este altceva decat un certificat de garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Lumea e mai buna astfel.

Conditiile de livrare sunt foarte importante. Stim ca pentru multi sunt criteriul numarul 1 dupa care isi iau deciziile de achizitie. Iata de ce noi efectuam livrarea prin cele mai bune servicii de curierat. Primesti piesa de schimb dorita in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit, caci nu ne ascundem, dimpotriva, am fi bucurosi sa te primim musafir. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Nimic mai simplu.

Si pentru ca am ajuns la montaj, asculta-ne sfatul si nu apela la improvizatii. Nu rezolvi nimic cu ele, transformi doar boala lunga in moarte sigura. Pana si aici, sau mai ales aici, ai nevoie de omul potrivit pentru locul potrivit. Ai nevoie de un mecanic. Intreaba consultantul nostru despre contactul unui mecanic de pe langa tine si-l vei primi. Nice and clean!

Specificatii tehnice :

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura