Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniexcavator Bobcat 331

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 331
Cod produs
X9E1DIHL-RE
Out Of stock
Descriere
Te-ai hotarat sa-ti rasfeti utilajul? La noi pe site, bobina miniexcavator Bobcat 331 te asteapta nerabdatoare! Bobina reprezinta o componenta fundamentala a utilajului intrucat este strict legata de buna functionare a motorului. Este important sa tii din scurt starea de sanatate a pieselor de schimb intrucat poti lungi viata utilajului tau. Cu cat utilajul tau trece prin mai multe revizii, cu atat va functiona eficient, dand randament maxim.
In ceea ce priveste buna functionare a utilajului, acest aspect poate fi influentat si de calitatea pieselor de schimb. Din respect pentru tine, noi am ales sa colaboram doar cu furnizori de incredere, ca sa-ti asiguram servicii la un alt nivel. Asa ca te asteptam sa arunci o privire pe site-ul nostru!
Imaginea de ansamblu a piesei - bobina pentru miniexcavator Bobcat 331
Bobina iese in evidenta prin intermediul rolului sau considerabil. Aceasta ii este necesara utilajului intrucat rolul sau este de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Defectarea bobinei poate aduce cu sine o serie de evenimente nefericite, afectand consumatorul pe mai multe planuri.
Nu uita ca-ti suntem alaturi...
Orice s-ar intampla cu utilajul tau, echipa noastra este gata sa-ti sara in ajutor. Ne dorim sa-ti mearga bine atat tie, cat si utilajului tau! Tocmai din acest motiv, ne-am gandit sa implementam serviciul de consultanta gratuit. O sa beneficiezi de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, oriunde te afli. Prin intermediul acestui serviciu, iti demonstram ca ne preocupa orice problema cu care s-ar putea confrunta utilajul tau.
Stim ca pentru tine garantia constituie un element destul de important. Asa ca tinem sa te anuntam ca pentru o bobina miniexcavator Bobcat 331, garantia dureaza 6 luni. Nu uita, poti beneficia de garantie doar in cazul in care piesa de schimb a venit cu defectiuni din fabrica.
Pentru ca ne pasa de tine si de munca ta, piesele de schimb vor fi livrate in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.
Montajul, un proces esential, care trebuie luat in serios. Colaborarea cu amatorii nu-ti aduce nimic bun. Exista mari sanse ca piesele sa se strice prematur. Noi iti sugeram fie sa colaborezi cu un specialist in domeniu, fie sa ne contactezi telefonic si te putem ajuta!
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura