Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniexcavator Bobcat 337

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 337
Cod produs
9GNC6VQO-RE
Out Of stock
Descriere
Bobina miniexcavator Bobcat 337 disponibila pe site-ul nostru! Astazi, in centrul atentiei, se afla bobina pentru miniexcavator Bobcat 337. Ne-am gandit sa abordam acest subiect intrucat sigur exista anumite nelamuriri care ar trebui dezbatute. Avand in vedere ca bobina reprezinta un personaj destul de important pentru utilaj, trebuie sa intelegi ca necesita o atentie mai sporita.
Imagineaza-ti ca utilajul tau este un tablou in care sunt prezente mai multe personaje. Piesele de schimb sunt asemenea acelor personaje. Impreuna alcatuiesc imaginea de ansamblu a unui utilaj. Unice, cu roluri diferite, piesele de schimb se sprijina una pe cealalta. In momentul in care, una dintre ele sufera o defectiune, tabloul nu mai este complet. Acest lucru duce la incetinirea utilajului ce are un efect direct asupra activitatilor tale. Ce vrem sa-ti transmitem este ca pentru un utilaj sanatos, trebuie sa verifici constant daca una din piesele de schimb se afla in pericol.
Tabloul unei bobine miniexcavator Bobcat 337
Personajul principal din tabloul de astazi, bobina pentru miniexcavator Bobcat 337 ii poarta de grija motorului. Responsabilitatea acesteia consta in oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Mai pe scurt, daca aceasta nu mai functioneaza cum trebuie, motorul nu mai poate fi oprit.
Serviciul de consultanta gratuit
Credem ca deja stii ca noua ne place sa vorbim cu tine. Te rugam sa ne contactezi de fiecare data cand intampini o problema. Legat de acest aspect, prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, ne dorim sa te ajutam cu obstacolele peste care ai dat printr-o maniera diferita. Personalizam solutiile in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Suntem de parere ca asta este un beneficiu destul de important. Mai mult, alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.
Inainte de trimiterea comenzii, ne asiguram ca am introdus in colet si certificatul de garantie pentru ca stim cat de important este. Astfel, o bobina miniexcavator Bobcat 337 dispune de 6 luni de garantie, o garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica.
La capitolul livrare, te lasam pe tine sa alegi care varianta ti se pare mai buna. Fie ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, comanda urmand sa fie livrata in maxim 24 de ore, fie ne faci o vizita la sediul din Bucuresti. Tu decizi!
Partea de montaj reprezinta un proces deosebit intrucat au existat numeroase situatii in care piesele au avut de suferit din cauza unor amatori. Sfatul nostru este sa colaborezi cu persoane care lucreaza in domeniu sau sa ne contactezi pe noi. Echipa noastra abia asteapta sa aiba grija de utilajul tau.

Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura