Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 337

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 337
Cod produs
C3WRPU79-SC
Out Of stock
Descriere
Nu iti adresam un indemn pe care nu l-ai mai auzit, dar ne place sa il repetam pentru ca este important - alege pentru utilajul tau doar piese de cea mai buna calitate. Le vei gasi cu siguranta la noi in depozit. Avem pe rafturi o varietate de piese de schimb, inclusiv aceasta bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 337 pe care ti-o punem imediat la dispozitie. Utilajul tau o cere.

Mediile in care lucreaza utilajele tale sunt dintre cele mai diferite. Si, de cele mai multe ori, de tip industrial, solicitante pentru motoare. De aceea, acestea cer utilaje solide, bine echipate si cu o functionalitate corecta. Insa, uneori, ele cedeaza. Activitatea in medii dificile conduce, din cand in cand, la necesitatea unui schimb de piese. Fa din aceste momente doar niste momente oarecare. Cauta-ne pe noi si-ti livram piesa dorita. Ne miscam foarte repede.

Bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 337 pentru o zi de munca intensa!
Bobina oprire si motorul sunt ca doi frati care se tin de mana infruntand o vreme urata. Razbat doar impreuna. Astfel, rolul solenoidului este acela de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Consultanta gratuita pentru fiecare. Ca sa fie bine!
Cui ii place cand ii cade pe cap un necaz? Cand ii ramane utilajul fara vlaga. Nimanui, desigur. Daaar… dar aici intervenim noi. Avem la dispozitie pentru tine un serviciu de consultanta gratuit, perfect adaptat nevoilor tale. Colegii mei iti vor asigura o identificare corecta a problemei precum si rezolvarea ei. Suna si convinge-te.

Garantia reprezinta un amanunt important pentru tine si stim ca o ai tot timpul in calcul. Astfel, avem grija sa adaugam in coletul cu aceasta bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 337 si certificatul de garantie. Valabil 6 luni. Pentru orice defect de fabricatie.

Electrovalva miniexcavator Bobcat 337 ajunge la tine ca vantul ca gandul. Cu cele mai bune firme de curierat rapid. Sau vino sa fii musafirul nostru si ridica piesa chiar din depozit. Bucurosi sa ne intalnim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau utilizand datele din contact.

Iar cand ajungi la montaj, te sfatuim sa apelezi doar la specialisti. La cerere, iti recomandam chiar noi unul bun. Oriunde in tara. Nu lasa operatiunea aceasta pe mana oricui. Risti sa iti puna utilajul pe butuci.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura