Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat 337

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 337
Cod produs
MIOGCWP0-SC
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid miniexcavator Bobcat 337 este o piesa de schimb strans legata de motorul utilajului tau. Pe langa alte piese legate strans de motorul utilajului tau. Alaturi de o multime de alte piese, cu o multime de alte functii. Daca privesti poza mare, vezi un organism complex format din piese si organe. Care, invariabi, uneori cedeaza. Nu poti lasa acest compus functional sa moara. Inlocuieste la timp piesa care si-a terminat misiunea. O gasesti la noi. Noua si rezistenta. Gata sa porneasca la lupta.

Activitatea in sectorul tau nu este tocmai una simpla. Oamenii nu prea umbla in costume impecabile si nici nu plimba o hartie dintr-un birou in alt birou. Ba chiar, de multe ori, nici nu stii cine este proprietarul si cine este angajatul. Pentru ca, la nevoie si nu o data, munciti cot la cot ca sa o scoateti la capat. E afacerea ta si in care pui mult suflet. Ne gandim intotdeauna la asta cand ne soliciti sprijinul. Iti oferim ce e mai bun. Suntem un partener de nadejde.

Solenoid miniexcavator Bobcat 337 - extrem de fiabil, complex prin rolul sau vital!
Aceasta bobina oprire motor are responsabilitatea de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Are nevoie de o atentie speciala fiind o piesa care cuprinde componente sensibile la indoire si torsionare repetate. Te sfatuim sa nu o lasi abandonata, sau pe mana oricui. Chiar daca e draguta ca o jucarie, nu este una. Fara ea motorul sufera.

Ne dorim sa-ti fim alaturi in orice situatie! Contacteaza-ne!
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place? Noi ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu doar asa. Ne-am setat sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie, gratuit. Colegii mei iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun. Si mai avem. Totul gratuit.

Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt oarecare. Poti avea ghinionul sa primesti un solenoid pentru miniexcavator Bobcat 337 cu defect de fabricatie. Vei gasi, asadar, in pachet un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

O piesa se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie livrata in 24 de ore, cu plata ramburs. Aceasta electrovalva miniexcavator Bobcat 337 poate fi ridicata si personal, daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Daca ai nevoie de un ajutor la montajul piesei comandate si nu numai, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi chiar si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura