Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniexcavator Bobcat 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 430
Cod produs
ZT5HDOK3-RE
Out Of stock
Descriere
Bobina miniexcavator Bobcat 430 proaspat sosita pe site-ul nostru! Ai tot auzit termenul de bobina, dar nu stii exact ce rol joaca aceasta? Iti raspundem noi la toate intrebarile ce tin de bobina pentru miniexcavator Bobcat 430 si iti oferim si sfaturi ce tin de ingrijirea acesteia. Bobina poate fi privita drept o bariera, care ii impune motorului sa se opreasca.
Cel mai sigur iti amintesti proverbul „Haina il face pe om”. In cazul utilajelor, cred ca mai corect ar fi sa spunem ca „Piesa face utilajul”. Da, piesele de schimb sunt foarte importante. Ele ii confera utilajului un aer anume, un strop de magie. Indiferent despre ce fel de piesa vorbim, efectul este acelasi.
Rolul esential al unei bobine miniexcavator Bobcat 430
O bobina este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Da, exact, fara ea motorul nu este el insusi. Acesta are nevoie de o bobina perfect sanatoasa care sa-i poarte de grija.
Vorbeste cu noi!
De-a lungul timpului, ne-am gandit cum am putea sa te surprindem placut. Asa ca trebuie sa-ti dam o veste. Am implementat serviciul de consultanta gratuit care porneste de la ideea ca fiecare solutie trebuie sa fie personalizata in functie de tipul de utilaj pe care il conduci. Mai mult, iti oferim si interventii la fata locului, oriunde te-ai afla.
Bobina miniexcavator Bobcat 430 vine insotita si de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni.
Stim ca pentru tine, conditiile de livrare sunt importante. Tocmai din acest motiv, vrem sa-ti spunem ca piesa de schimb iti va ajunge in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Ne dorim ca activitatea ta sa nu aiba de suferit. Daca te grabesti, te asteptam la sediul nostru unde iti poti ridica direct comanda.
In ceea ce priveste montajul, iti sugeram sa fii atent si sa alegi doar servicii de calitate. Un montaj gresit nu iti va aduce decat batai de cap inutile. Fie colaborezi cu specialisti de top, fie ne contactezi telefonic, iar echipa noastra isi va face treaba fara cusur.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura