Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina Bobcat 6667992

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6667992
Cod produs
EAQWB6NP-RE
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta, ai nevoie de o asemenea bobina Bobcat 6667992 pentru utilajul pe care il detii! Asemenea tuturor pieselor noastre de schimb, si aceasta bobina a fost fabricata intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Prelucrata cu grija, atentie si precizie, din materiale de calitate si dure, bobina noastra este pregatita sa contribuie la performanta utilajului tau. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia, optand pentru piese de schimb nepotrivite. Alege-le pe cele mai bune si ofera-i utilajului tau oportunitatea de a se face remarcat. In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, totul se invarte in jurul calitatii!

Altfel iti desfasori activitatile atunci cand stii ca cineva are incredere in tine! Ai parte de tot sprijinul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale. Indiferent de problema cu care te confrunti, nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar. Noi iti vom intinde o mana de ajutor si te vom sfatui asa cum stim mai bine. Impreuna, vom identifica solutia potrivita de care ai nevoie. Succesul tau este si succesul nostru!

Bobina Bobcat 6667992 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Alege calitatea, mai presus de orice!
Prietenele sale cele mai bune, piesele de schimb ii ofera sustinerea utilajului, in timpul activitatilor la care este supus. Inzestrate cu diferite responsabilitati, acestea provin aparitia unor probleme ce ar putea sa incentineasca modul de lucru al utilajului. O astfel de bobina Bobcat 6667992 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
Bunastarea clientilor nostri este importanta! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat din dorinta de a le oferi acestora o serie de servicii, fara de cusur, reusind sa le fim alaturi, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, alaturi de noi, beneficiezi de o serie de servicii, precum:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt a tarii te afli.

O astfel de bobina Bobcat 6667992 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat curierului si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca timpul nu iti permite sa astepti. Alegerea este doar a ta!

Pentru a fi sigur ca totul functioneaza asa cum ar trebui, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, acestia vor sti cum sa manevreze piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura