Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina Bobcat 7136559

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7136559
Cod produs
ASGEM9CN-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bobina Bobcat 7136559 este disponibila, oricand, in depozitul nostru! Pe rafturile noastre, se odihnesc mii de piese de schimb, a caror rezistenta va fi pe masura asteptarilor tale. De la cele pentru motor, pana la cele hidraulice, piesele noastre de schimb abia asteapta sa demonstreze de ce sunt capabile. Acestea provin din ateliere de productie recunoscute pentru diversitate, dand dovada de o calitate la nivel inalt. Intrucat in prelucrarea acestora, s-au folosit materiale de calitate, piesele noastre de schimb sunt pregatite sa reziste la exploatare intensa. Nu te mai zgarci atunci cand vine vorba de cel mai bun prieten al tau! Asigura-i doar ceea ce este mai bun!

Desi problemele pot plana asupra activitatilor tale, oricand si oriunde, este important sa nu le permiti sa-si puna amprenta asupra afacerii tale. Sub presiunea timpului, de cele mai multe ori, tinzi sa crezi ca nu exista rezolvare pentru situatiile neplacute cu care te confrunti. Insa, noi iti vom demonstra contrariul! Avem o echipa foarte bine pregatita ce este recunoscuta pentru rapiditatea cu care identifica solutii eficiente si rapide. Aceasta iti va intinde o mana de ajutor, fara doar si poate, sfatuindu-te asa cum stie mai bine. Nu ezita sa ne contactezi!

Bobina Bobcat 7136559 - calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Plaseaza, acum, o comanda!
Prietenele sale cele mai bune, piesele de schimb ii ofera sustinerea utilajului, in timpul activitatilor la care este supus. Inzestrate cu diferite responsabilitati, acestea provin aparitia unor probleme ce ar putea sa incentineasca modul de lucru al utilajului. O astfel de bobina Bobcat 7136559 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
Bunastarea clientilor nostri este importanta! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat din dorinta de a le oferi acestora o serie de servicii, fara de cusur, reusind sa le fim alaturi, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, alaturi de noi, beneficiezi de o serie de servicii, precum:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt a tarii te afli.

O astfel de bobina Bobcat 7136559 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat curierului si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca timpul nu iti permite sa astepti. Alegerea este doar a ta!

Pentru a fi sigur ca totul functioneaza asa cum ar trebui, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, acestia vor sti cum sa manevreze piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura