Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid Bobcat 7136559

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7136559
Cod produs
1Y52AJ6G-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de solenoid Bobcat 7136559 este disponibil, oricand, in depozitul nostru! Piesele de schimb sunt, pur si simplu, fascinante. De la cele pentru motor, pana la cele pentru transmisie, acestea previn aparitia unor probleme ce ar putea sa incetineasca modul de lucru al utilajului. Piesele de schimb sunt complementare, aflandu-se intr-o relatie de interdependenta. Tocmai din acest motiv, trebuie sa actionezi din timp atunci cand una dintre acestea incepe sa se uzeze sau cedeaza. La noi, vei gasi mii de piese de schimb, ce abia asteapta sa demonstreze de ce sunt capabile.

Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun! Fiind puntea de legatura dintre tine si visul pe care ti l-ai ales, trebuie sa ai grija de starea acestuia de sanatate. Obisnuieste-te sa programezi revizii periodice pentru el si sa-i verifici, cu atentie, piesele de schimb inainte de inceperea programului de lucru. Astfel, vei avea garantia ca totul functioneaza asa cum ar trebui! Nu uita ca iti suntem alaturi, oricand si oriunde. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii.

Solenoid Bobcat 7136559 - calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Alege-l!
Pionii cei mai importanti de pe tabla de joc, piesele de schimb au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Prin intermediul acestora, piesele de schimb contribuie, fara doar si poate, la functionarea eficienta a utilajului. Un asemenea solenoid Bobcat 7136559 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

O super echipa la doar un mesaj distanta!
Ei bine, alaturi de noi, beneficiezi de consultanta gratuita, pe tot parcursul activitatilor tale! Fie ca ne contactezi telefonic, fie ca ne lasi un mesaj, noi iti vom intinde o mana de ajutor cat mai repede cu putinta. Serviciul nostru de consultanta iti ofera:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli

Defectiuni din fabrica? Apeleaza, cu incredere, la garantia piesei de schimb! Un astfel de solenoid Bobcat 7136559 prezinta un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Stim cat de presant poate fi timpul! Motiv pentru care piesele noastre de schimb vor ajunge la tine cat mai repede cu putinta. Ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. De asemenea, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti alegi singur piesa de schimb!

Un lucru este cert! Un montaj desavarsit te va tine departe de mii de situatii neplacute. Apeleaza, intotdeauna, la profesionistii din domeniu intrucat vei avea doar de castigat.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura