Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 328

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 328
Cod produs
J8ZUF0HT-SC
Out Of stock
Descriere
Bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 328 e pe lista ta de necesar urgent? O avem, este de cea mai buna calitate si depozitata in conditii excelente. Daca motorul utilajului tau da semne de imbolnavire, cam stim ce este. Contacteaza-ne si un consultant din echipa noastra va stabili impreuna cu tine diagnosticul corect. Iar, in timp ce trageti concluzia, altcineva impacheteaza deja piesa. Care va ajunge la tine in 24 de ore. Asadar, taie aceasta urgenta de pe lista.

Ne place sa ne luam la tranta cu timpul. De aceea ne este atat de draga operativitatea. Facem totul in timp real, nu agreem amanarile sau scuzele. Si nu spunem niciodata „nu se poate”. Ne-am organizat astfel fluxurile incat totul sa curga precum apa unui rau de munte: repede, curat si limpede. Suntem buni pentru ca tu ne ceri ca sa fim buni. Invatam permanent si nu doar atat, aplicam ca sa fie bine. Pentru tine.

Bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 328 - un sprijin ideal pentru tine!
In orchestra utilajului tau fiecare piesa de schimb are propria sa partitura. Aceasta electrovalva este instrumentul care da motorului culoarea “muzicala”. Are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului. Siguranta in exploatare inseamna o bobina oprire motor perfect functionala.

Consultanta gratuita fiecarui client, nu facem exceptii
Bine ai venit la depozitul nostru. Ai ales drumul cel mai sigur si cel mai scurt catre a rezolva problema inlocuirii piesei defecte. Iar pe langa produs, vei obtine de la consultantii nostri o multime de alte lucruri. O identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare strong pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Si mai avem. Totul gratuit.

Poti avea incredere maxima in aceasta bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 328 cumparata de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Efectuam livrarea lin, iute si in conditii de siguranta a coletului. Totul prin cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Maine reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem, utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Cand ajungi la aceasta etapa nu incerca sa experimentezi, cere mai bine cateva recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra “ in paine” si este indicat sa lucreze ca si cum a fost acolo de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura