Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniexcavator Bobcat 328

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 328
Cod produs
B2CRVEF6-RE
Out Of stock
Descriere
Ce este o bobina miniexcavator Bobcat 328 si cum influenteaza aceasta utilajul pe care il detii? Asa cum bine stim, piesele de schimb sunt unice, fiecare avand un rol bine definit. In ceea ce priveste bobina, aceasta este o piesa de motor, fiind stalpul de rezistenta al motorului. Utilajul poate fi privit drept un tablou in care sunt evidentiate mai multe personaje, si anume, piesele de schimb.
Odata cu accesarea site-ului nostru, vei simti ca intri intr-un univers paralel, cel al pieselor de schimb. Daca te pasioneaza acest domeniu, ai ajuns unde trebuie. Iti vom oferi tips&tricks utile pentru a invata cum trebuie sa ai grija de utilajul tau. Nu este greu deloc! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii atent la semnalele pe care utilajul ti le transmite. Desi nu este o comunicare directa, utilajul iti transmite anumite informatii atunci cand piesele de schimb incep sa se uzeze.
Bobina pentru miniexcavator Bobcat 328 - rol fundamental
Sora mai mare a motorului, bobina se asigura ca acesta poate functiona eficient. Astfel, rolul sau este de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.
Echipa care iti este aproape oricand!
Clientii nostri sunt cei mai importanti. Noi ne desfasuram activitatea pornind de la aceasta premisa. Tocmai din acest motiv, am lucrat la dezvoltarea unui serviciu de consultanta gratuit care sa-ti ofere o serie de beneficii semnificative. Astfel, serviciul nostru a pornit de la ideea personalizarii solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii. De ce? Pentru ca fiecare utilaj este unic in felul sau. Asadar, si problema cu care se confrunta trebuie tratata separat. De asemenea, beneficiezi si de interventii la fata locului, oriunde te-ai afla. Tinem la tine si la utilajul tau!
Pentru ca ne pasa de tine si de utilajul tau, adaugam in fiecare colet si certificatul de garantie pentru bobina miniexcavator Bobcat 328 care este valabil pe o perioada de 6 luni. Insa, trebuie sa tii minte ca garantia se aplica doar la defectiunile din fabrica.
Stim cat de importanta este munca ta. Avem vesti bune! Nu va trebui sa astepti intrucat comanda va fi livrata in aproximativ 24 de ore de la plasarea acesteia, indiferent de locul in care te afli. Daca timpul nu-ti permite sa astepti, te invitam sa ne faci o vizita la sediul de pe langa Bucuresti pentru a ridica personal piesa de schimb. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru.
Montajul poate fi privit drept o sabie cu doua taisuri. De ce? Pentru ca trebuie sa alegi cu grija persoana care va monta bobina miniexcavator Bobcat 328. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. De asemenea, ne poti contacta si pe noi! Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura