Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 328

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 328
Cod produs
MJPOEQL6-RE
Out Of stock
Descriere
Suntem mai mult decat siguri ca aceasta electrovalva oprire motor miniexcavator Bobcat 328 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Esti in cautarea unor piese de schimb puternice, performante si curajoase? Ei bine, uite ca le-ai gasit! Prelucrate cu grija, atentie si precizie, in conformitate cu tehnicile moderne, piesele noastre de schimb abia asteapta sa demonstreze de ce sunt capabile. Vor face o echipa imbatabila alaturi de utilajul tau, oferindu-i toata sustinerea de care are nevoie in timpul activitatilor sale! In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, totul se invarte in jurul calitatii superioare!

Cred ca toti ne dorim sa nu existe probleme/ obstacole! Atunci cand problemele par sa navaleasca asupra afacerii tale, nu intra in panica. Stim, stim, sub presiunea timpului, totul pare imposibil! Insa, noi iti vom demonstra contrariul. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne, iar noi vom avea grija de problema cu care te confrunti. Te vom indruma spre identificarea solutiei eficiente si rapide, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Ne gasesti alaturi de tine, oricand si oriunde!

Electrovalva oprire motor miniexcavator Bobcat 328 - ii va fi alaturi motorului de utilaj pe tot parcursul activitatilor sale!
Fiecare piesa de schimb vine insostita de o carte de vizita! Nume, caracteristici, loc de montaj, compatibilitatea cu un anumit utilaj, responsabilitatea cu care a fost inzestrata. Astfel, o asemenea electrovalva oprire motor miniexcavator Bobcat 328 are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Ai nevoie de ajutorul nostru? Aici suntem!
Bunastarea clientilor nostri este cea mai importanta! Suntem o super echipa ce te va ajuta si te va sfatui astfel incat sa-ti mearga bine. Motiv pentru care, am infiintat, inca de la inceput, serviciul gratuit de consultanta tehnica. Beneficiezi de: identificari corecte si rapide, solutii in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli.

Niciuna dintre piesele noastre de schimb nu pleaca fara toate actele necesare! Aceasta electrovalva oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 328 dispune de o garantie valabila 6 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Colete peste colete si utilaje ce vor munci sanatoase si fericite! Zi de zi, piesele noastre de schimb se indreapta catre sute de utilaje ce au nevoie de prezenta acestora. Pasii pentru a comanda o anumita piesa de schimb sunt simpli! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.

Un montaj executat ca la carte iti ofera garantia unor activitati desfasurate cu succes! Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui. Apeleaza, cu incredere, la ajutorul profesionistilor din domeniu. Mainile acestora sunt de aur! Daca ai nevoie de recomandari, scrie-ne.

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura