Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Taler disc pentru plug Amazone XL011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amazone XL011
Cod produs
MF3N27OR-A
Out Of stock
Descriere
Acest taler disc plug Amazone XL011 este o piesa esentiala pentru plugul tau, pe care o regasesti pe stocul nostru, ori de cate ori ai nevoie! Se livreaza rapid, in orice zona din tara!

Daca ai ales o activitate de productie de acest fel, inseamna ca esti dependent de buna functionare a utilajului pe care il conduci. Zilele pierdute de munca din pricina repetatelor defectiuni sunt o sursa neplacuta de nervi si o pierdere evidenta de resurse de timp si bani. Insa le-ai putea evita pe toate, cunoscandu-ti mai bine utilajul! Da, se poate sa functionezi fara intreruperi, trebuie doar sa ne cunoastem si sa te ajutam sa intelegi mai bine cateva particularitati ale modelului tau!

Avem piese de schimb si consumabile de ultima generatie!
Acest taler disc pentru plug Amazone XL011 este prelucrat dintr-un material perfect pentru exploatare si isi indeplineste cu eficienta rolul! Are o suprafata lucioasa si un design modern. Este un instrument conceput pentru sfaramarea bulgarilor de pamant si pentru afanarea lui atunci cand este timpul pentru insamantare. Provine din cadrul unui atelier tehnic super bine cotat din Germania, fiind o piesa originala.

Serviciu gratuit de consultanta pentru toti clientii!
Atunci cand ne apelezi, vei fi bucuros sa descoperi cat de important este pentru noi sa intelegem cu exactitate care sunt nevoile tale. Serviciul nostru gratuit de consultanta presupune o implicare temeinica in comunicarea cu clientii si a fost conceput special pentru a le oferi acestora tot ceea ce au nevoie pentru imbunatatirea conduitei de lucru!
• Identificare corecta, pentru piese de schimb perfect compatibile!
• Ajutor in stabilirea unui plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Asistenta tehnica la fata locului in situatii de criza, precum imobilizarea utilajului!
• Remedierea defectiunilor de orice fel!

Acest taler disc plug Amazone XL011 este o piesa in care poti avea deplina incredere, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Cumperi foarte usor acest taler disc plug Amazone XL011 printr-un simplu apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Sau completezi cererea de pe site.
Noi facem o expediere rapida, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, pentru a ridica singur coletul.

Noi recomandam cu fermitate ca montajul pieselor de schimb sa se efectueze exclusiv in cadrul optim al unui atelier de specialitate! Este modalitatea prin care le oferi un start optim si le ajuti sa-si extinda perioada de exploatare.
Cere cateva recomandari sigure, daca nu stii la cine sa apelezi.

Specificatii tehnice:
Diametru: 460 mm
Distanta intre gauri: 110 mm

Codul produsului: MF3N27OR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura