Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Cod produs
VH3KISBJ-A-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje, noi suntem intotdeauna pregatiti sa te ajutam! Pe website-ul nostru usor de navigat vei gasi componentele cautate la preturi accesibile, vei beneficia de asistenta tehnica gratuita si te vei bucura de o livrare extrem de prompta. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi atunci cand isi fac aparitia defectiunile. Pentru un vehicul extraordinar iti recomandam acest simering pinion atac Volvo BL60B nou-nout!

Care sunt avantajele magazinului nostru? Faptul ca vei avea parte de cele mai bune piese de schimb de pe piata, la cele mai reduse preturi, intr-un singur loc: website-ul nostru. De asemenea, vei avea parte de o suita de servicii tehnice extinse: de la montajul pieselor dorite pana la reconditionari si reparatii majore. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi iar noi ne vom ocupa de restul.

Daca te aflai in cautarea unui simering pinion atac Volvo BL60B la cel mai bun pret, atunci vei fi incantat sa stii ca l-ai gasit!
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Cu ajutorul suportului tehnic gratuit oferit de noi, vei avea un echipament care va rula ca la carte!
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Pune mana pe telefon si vino sa cunosti o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac in fiecare zi!

Poti cumpara cu incredere acest simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL60B - detine si o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru acele defectiuni din fabrica de care ne ferim toti!

Daca vrei sa achizitionezi acest simering pinion atac Volvo BL60B astazi, plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Noi ne grabim cu expedierea, iar utilajul tau beneficiaza de reparatii urgente. Produsele noastre ajung, de regula, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Ele pot fi ridicate si personal, direct din sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Vrei sa ai un buldoexcavator pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Produsul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului: VH3KISBJ-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura