Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 138074

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 138074
Out Of stock
Descriere
Acest pivot punte Carraro 138074 este o piesa de transmisie extrem de bine cotata in categoria ei, pe care ne straduim sa o aducem permanent in depozitul nostru. Inregistreaza multe cereri din partea muncitorilor din toate zonele tarii si este recomandata ca fiind una dintre cele mai rezistente piese, super fiabila pe numeroase modele.
Depozitul nostru gazduieste piese de schimb care au trecut prin filtrul calitatii si pe care le livram utilizatorilor din agricultura si constructii, ca un suport tehnic concret, orientat pe rezultate.

Hai sa cunoastem in detaliu aceasta piesa! Cere acum o oferta!
Acest pivot pentru punte Carraro 138074 este fabricat intr-una dintre cele mai cunoscute fabrici din lume, marca Original Carraro, alaturi de profesionisti de incredere. Este lucrat cu prudenta, dintr-un aliaj metalic tratat termic, extrem de dur si prezinta cele mai slabe sanse de ruptura, chiar si intr-o zi super intensa de munca.
Rolul lui principal in ansamblu este sa mentina echilibrul si sa sustina greutatea in totalitate a utilajului, dar ajuta si la o virare eficienta.

Solicita ajutorul nostru si vei vedea ca raspundem cu promptitudine!
Suntem alaturi de clientii nostri si trecem cu ei prin toate etapele dezvoltarii lor. Nu uita sa soliciti cu indrazneala orice fel de ajutor, caci toti clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita. Intrucat nu este suficient sa livram produse perfecte, ai nevoie sa stii ce sa faci cu ele. Exista nenumarate metode prin care iti poti cunoaste mai bine utilajul.
Pentru aceasta, nu ezita sa stai de vorba cu unul dintre agentii nostri.

Poti avea incredere deplina in acest pivot punte Carraro 138074 intrucat producatorul garanteaza calitatea lui si il livreaza alaturi de un certificat valabil pe o perioada de 6 luni. Acesta iti este incredintat la primire, alaturi de factura si il poti folosi in situatia defectelor din fabrica.
Desi sunt foarte putin probabile aceste situatii, fii sigur ca alaturi de noi vei gasi o solutie in favoarea ta, asa ca nu ezita sa ne contactezi.

Daca iti doresti sa cumperi un pivot punte Carraro 138074 plaseaza o comanda printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Poti, de asemenea, sa inregistrezi o cerere pe site-ul nostru. Fii convins ca ea va fi prelucrata imediat, iar toate formalitatile pentru expediere inaintate. Produsele noastre ajung in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la primirea coletului.
Pot fi ridicate si personal, desigur, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Trebuie sa intelegem ca fiecare piesa de schimb a fost conceputa in felul ei, iar modalitatea ei de functionare ar putea sa difere de la un producator la altul. Este extrem de important sa apelezi la un atelier de specialitate pentru a fi sigur ca sunt respectate toate indicatiile. Ai incredere mai degraba intr-un profesionist cu experienta si evita improvizatiile.
Este singurul mod prin care poti sa influentezi in mod pozitiv perioada de functionare a piesei tale.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: 1852PMHI-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura