Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru combina Claas Jaguar 840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 840
Out Of stock
Descriere
Acest pivot combina Claas Jaguar 840 este o piesa de transmisie extrem de fiabila si recunoscuta pentru rezistenta ei grozava timp indelungat. Daca utilajul tau are nevoie de cateva imbunatatiri in sustinerea lui si se cere echilibrat, atunci ai ajuns la locul potrivit. Unde mai pui ca la noi vei gasi o echipa intreaga de specialisti, pregatiti sa te ajute sa iei cea mai buna decizie!

Suntem gata sa iti oferim si cele mai fine detalii despre produs! Cere o oferta!
Un astfel de pivot pentru combina Claas Jaguar 840 este fabricat cu multa raspundere, intr-unul dintre cele mai performante laboratoare tehnice din lume, alaturi de o echipa de ingineri. Sarcina acestor oameni cu experienta a fost sa creeze un element dintr-un material extrem de dur, un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic. Asa s-a conceput una dintre cele mai rezistente piese de transmisie, ce se bucura acum de vanzari excelente catre muncitorii din agricultura si constructii.
Depozitul nostru gazduieste acest pivot combina Claas Jaguar 840 si poate fi oricand expediat in orice zona din tara!

Acest pivot combina Claas Jaguar 840 poate fi cumparat cu deplina incredere. Dincolo de recomandarea lui ca fiind extrem de durabil, piesa detine propriul certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Stabileste cateva metode personalizate de intretinere a pieselor!
Daca vrei sa beneficiezi de piesa ta mai mult timp si sa te asiguri ca activitatea ta nu va fi intrerupta prea des, vorbeste cu specialistii nostri! Poti obtine, cu ajutorul lor, o metoda personalizata de mentenanta a utilajului tau, extrem de utila in dezvoltarea afacerii tale.

Esti hotarat sa cumperi un pivot combina Claas Jaguar 840? Asteptam telefonul tau pentru a face comanda sau poti inregistra cererea ta pe site-ul firmei noastre. Produsul tau va fi expediat imediat, iar tu vei primi comanda ta in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Ne poti vizita chiar la sediul nostru!
Ne putem vedea si la sediul nostru, de unde poti ridica produsele tale! Cu aceasta ocazie, agentii nostri iti pot oferi cateva informatii extrem de utile despre noua ta achizitie! Profita de aceasta placuta vizita pentru a-ti cunoaste mai bine utilajul!

Piesele de schimb au nevoie de un montaj corect, specific, in conformitate cu indicatiile producatorului. Acesta se poate efectua exclusiv intr-un atelier de specialitate, cu ajutorul unui profesionist cu experienta!
Daca nu stii unde sa te duci, asteptam telefonul tau!
Avem o multime de recomandari pentru tine, asa ca te poti inspira de la noi! Mergi la sigur, iar calitatea pieselor tale va fi valorificata pe o perioada de functiune extrem de lunga.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 26NUARLC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura