Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru combina Claas Jaguar 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 820
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina celui mai recomandat element de transmisie ce se regaseste in depozitul nostru, acest pivot combina Claas Jaguar 820. Ei bine, piesa este extrem de uzuala in preferintele muncitorilor din intreaga tara, se bucura de cele mai consistente vanzari si este recunoscuta pentru fiabilitatea ei.

Depozitul nostru este dotat cu cele mai moderne piese de schimb! Cere acum o oferta!
Acest pivot pentru combina Claas Jaguar 820 este fabricat intr-unul dintre cele mai cunoscute ateliere tehnice din lume, alaturi de ingineri cu experienta si multa responsabilitate.
Piesa de transmisie este produsa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si se pare ca rezista si celor mai neplacute socuri, tensiuni si viraje dintr-o zi obisnuita de munca! Mentine echilibrul si sustine greutatea in totalitate a utilajului, iar siguranta ta nu va fi, astfel, primejduita in rutina zilnica.

Cumparand de la noi, clientii nostri beneficiaza de o experienta completa!
Echipa noastra ofera serviciul gratuit de consultanta tuturor clientilor si face aceasta cu un atasament deosebit fata de nevoile lor. Cu alte cuvinte, oricand vei avea o situatie din care nu stii cum sa iesi sau daca pur si simplu ai nevoie de cateva informatii, agentii nostri sunt oricand disponibili sa te ajute.

Daca inca nu te-ai convins ca acest pivot combina Claas Jaguar 820 este o piesa in care iti poti pune toata increderea, ei bine afla ca detine o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Poti extinde extrem de mult perioada de functionare a piesei de schimb, daca vei realiza un plan personalizat de mentenanta alaturi de angajatii nostri! Nu uita ca beneficiezi de consultanta gratuita!

Daca te-ai hotarat sa cumperi acest pivot combina Claas Jaguar 820 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, la telefon sau direct in site-ul nostru. Expedierea coletului tau se va face in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la primirea lui. Produsele comandate se regasesc oricand si la depozitul nostru, pentru a fi ridicate personal.

Investeste pe termen lung in piesele de schimb, iar utilajul tau va functiona fara intreruperi. Pe de alta parte, tu vei castiga timp, bani si energie. Trebuie doar sa oferi un mic ajutor pieselor tale, mergand cu utilajul intr-un atelier de specialitate, unde vei fi ajutat de un mecanic cu experienta.
Nu stii unde sa te duci? Vorbeste cu noi pentru cateva recomandari!
Nu uita ca un montaj gresit este primul pas catre distrugerea imediata a piesei. Iar un montaj corect valideaza calitatea piesei si o va mentine in perfecta functiune timp indelungat!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: TKM2R0FY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura