Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 820
Cod produs
2KW86MVI-O-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei acest rulment grup conic Claas Jaguar 820 la cel mai bun pret? Cere-ne o oferta! Acest rulment este cu siguranta o piesa de o calitate exceptionala, incontestabila. Este 100% originala Carraro, fabricata in Japonia, din cele mai rezistente materiale. Astfel, garanteaza o longevitate impresionanta. Daca doresti sa comanzi, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta regasita pe site-ul nostru. Vrei detalii despre piesa? Vei afla totul din oferta!

In pereche se vor monta rulmentii! Asigurandu-se in acest mod o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Iti recomandam, de asemenea, sa schimbi si simeringul. Etansarea puntii din spate, la locul de intrare al pinionului de atac, se va face cu un simering nou. Daca ne suni chiar acum, beneficiezi de toate informatiile de care ai nevoie despre acest rulment. Unul dintre asistentii nostri de la departamentul tehnic e incantat sa te indrume.

Rulment grup conic Claas Jaguar 820 - beneficiile pe care doar o piesa originila ti le ofera!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 820 se afla in garantie pentru 6 luni, timp in care il poti inlocui fara probleme, fara a replati pretul acestuia, in cazul unor situatii neprevazute.

Livram acest rulment grup conic Claas Jaguar 820 comandat prin curierat rapid, oriunde pe teritoriul tarii, pentru ca tu sa primesti rulmentii in cel mai scurt timp posibil. Poti verifica in ce stare se afla piesele in urma transportului, inainte de a efectua plata, astfel incat sa te asiguri ca totul este conform asteptarilor tale. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru, in vederea ridicarii personale a coletului. Te asteptam!

In privinta montajului, nu este nevoie sa iti faci probleme, deoarece noi colaboram cu specialisti in intreaga tara, pentru a putea sa iti oferim ajutorul de care ai nevoie, rapid. Vom folosi in montaj si o presa mecanica, deoarece aceasta, contrar efectului loviturilor de ciocan, preintampina deformarea rulmentilor. Nu conteaza ce problema intampini la utilajul tau, caci noi o putem rezolva eficient. Uiti astfel de riscul repetarii ei in viitorul apropiat. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura