Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru combina Claas Jaguar 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 820
Cod produs
NY0D61I8-AS
Out Of stock
Descriere
Pagina acestui prezon combina Claas Jaguar 820 este o introducere perfecta pentru intreaga varietate de produse pe care o detinem! Este o creatie originala Carraro, o dovada a calitatii pe care o punem la dispozitie pentru toti clientii nostri! Este momentul oportun sa beneficiezi de rezistenta si de exploatare indelungata! Sistemul de transmisie va fi alimentat cu o doza concentrata de energie!
Perseverenta in ceea ce facem reprezinta un ‘’de ce’’ fundamental. Claritatea ‘’de ce-ului’’ inspira si energizeaza. Stim ca ai un motiv bine intemeiat pentru care avansezi in aceasta industrie asa ca da-ne voie sa te ajutam sa alegi cea mai usoara cale! Detinem informatii de actualitate care sa te ajute sa perseverezi usor si productiv! Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de indrumarile noastre!

Acest prezon combina Claas Jaguar 820 este doza de energie necesara!
Rolul unei piese este un aspect prestabilit si bine gandit pentru angrenajul tehnic al unui utilaj! De aceea, este foarte important ca fiecare piesa sa isi indeplineasca rolul la capacitate maxima, in cel mai performant mod. Esentiala conditie pentru ca acest lucru sa fie posibil, este ca aceasta sa prezinte calitate superioara! Acest prezon este un element prelucrat atent care asigura mobilitatea combinei, fixand janta de butuc.

Serviciul de consultanta iti ofera siguranta!
Acum ai siguranta ca deciziile pe care le adopti sunt cele potrivite afacerii pe care o intreprinzi! Serviciul de consultanta a fost special infiintat pentru ca fiecare client sa nu ramana cu vreun semn de intrebare! Ia legatura cu agentii nostri si faceti o selectie compatibila a piesei! Ulterior acestia sunt dispusi sa iti raspunda la un intreg maraton de intrebari si sa iti sugereze o metoda unica de intretinere! Fii la curent cu tot ce e mai actual in domeniu!

Pe cat de precaut esti tu, intr-atat suntem si noi! Daca tot ai facut o investitie, macar sa ai siguranta ca ai investit la sigur! Acest prezon combina Claas Jaguar 820 beneficiaza de garantie 6 luni! Aceasta este prevazuta in certificatul produsului si este valabila pentru defectiunile din fabrica.

Timpul poate fi inamicul numarul unu in situatiile neprevazute! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne executa datoria in timp record! Acest prezon combina Claas Jaguar 820 va ajunge in posesia ta in doar 24 de ore! Nu mai pierde timpul batand pasul pe loc si plaseaza comanda online pe site sau apelandu-ne!

O investitie corecta te va proteja de orice cheltuiala adiacenta in viitorul apropiat si te va feri de vreo problema care sa iti produca un nou decalaj in munca! Prin urmare, urmeaza-ti instinctul de profesionist si opteaza pentru o manopera in prezenta specialistilor! Iti putem recomanda un atelier de montaj din apropierea ta la cerere! Asa vei fi sigur ca iti vei pune in lumina investitia si vei proteja calitatea piesei!

Specificatii tehnice

• Lungime: 82.85 mm
• Lungime filet pas mare: 34.5 mm
• Lungime filet pas mic: 42.5
• Grosime: 18 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura