Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru combina Claas Jaguar 840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 840
Cod produs
6IN3OEBL-AS
Out Of stock
Descriere
Ai ales in cele din urma acest prezon combina Claas Jaguar 840 de la noi? Cu siguranta ai auzit cel putin o data de celebrele colectii Carraro! Colectii care au facut istorie cu originalitatea si calitatea de care dispun! Noi suntem fani inraiti ai calitatii, motiv pentru care suntem mereu pe faza atunci cand o creatie de asa statura apare pe piata! Vino si da o tura in universul nostru tehnic!
Lucrezi pentru a imbunatati ceva in fiecare zi! Cu noi, fiecare zi poate insemna o ascensiune spre succes! Noi vom fi cei care te vor ghida cu siguranta spre culmile reusitei! Primordial este ca tu sa fii deschis noilor tendinte si abordari si sa iei aminte la cele sugerate de noi. Agentii nostri iti vor explica si prezenta in detaliu toate aspectele tehnice, iar tie iti ramane sa le aplici conform indicatiei lor!

Imbratiseaza energia cu acest prezon combina Claas Jaguar 840 original!
Acest prezon punte spate este un element rezistent la uzura, permisiv la exploatare indelungata. Prezoanele de origine au o durata de folosinta mult mai lunga decat orice produs aftermarket. Materialele din care a fost fabricat si modul performant de prelucrare ii ofera posibilitatea de a-si indeplini rolul la capacitate maxima! Acesta asigura mobilitatea combinei, fixand janta de butuc.

Ai parte de informare gratuita!
Una dintre multele alegeri inspirate pe care le-am adoptat in acest depozit, a fost sa infiintam un serviciu performant de consultanta! Toata pasiunea si documentatia noastra pentru domeniul tehnic s-a transformat cu usurinta intr-o modalitate de sustinere si ghidare a clientilor nostri! Te invitam alaturi de consultantii nostri pentru a face o selectie compatibila a piesei! Mai mult decat atat, poti beneficia de un plan personalizat de intretinere!

Poti comanda cu incredere orice produs din depozitul nostru! Fiecare dintre ele detine un certificat de garantie. Acest prezon pentru combina Claas Jaguar 840 beneficiaza de garantie 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

Nu poti stapani timpul, dar il poti utiliza eficient. Realizam acest lucru cu brio tinand cont de necesitatea clientilor de a-si primi produsele in timp optim! Acest prezon combina Claas Jaguar 840 va ajunge la usa ta in doar 24 de ore de la comanda! Acceseaza datele noastre de contact cu incredere si primeste calitatea in timp optim!

In aceasta etapa, decizia ta este primordiala! Calitatea piesei trebuie intretinuta iar acest lucru este realizabil doar montand piesa intr-un atelier de specialitate! Specialistii sunt cei mai in masura pentru a te indruma si asista! In acest fel contribui la o activitate neintrerupta si iti protejezi economiile pe termen lung!

Specificatii tehnice

• Lungime: 82.85 mm
• Lungime filet pas mare: 34.5 mm
• Lungime filet pas mic: 42.5
• Grosime: 18 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura