Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru combina Claas Jaguar 840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 840
Cod produs
TDZJ98SN-AC
Out Of stock
Descriere
Da, da, inca mai avem aceasta coroana transmisie finala Claas Jaguar 840 in depozitul nostru! Dar nu crede ca o vom avea pentru prea mult timp! Te sfatuim sa nu intarzii prea mult si sa ne contactezi!

Piesele noastre de schimb sunt piese de calitate. Astfel, ai nostri clienti revin pentru a ne solicita alte piese din necesarul lor tehnic.

Ai nevoie si de servicii tehnice? Vorbeste cu noi, pentru ca am conceput o serie de servicii tehnice special pentru tine si activitatea ta. Cere-ne detalii.

Coroana transmisie finala Claas Jaguar 840 - cand inlocuiesti o piesa de schimb importanta, alege intotdeauna calitatea!
Stii unde se monteaza aceasta piesa de schimb…?! Daca nu stii, iti spunem noi: coroana transmisie finala se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii. Aceasta este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Asadar, cand aceasta piesa s-a uzat, iti recomandam sa alegi o piesa originala Carraro, asa cum este aceasta pe care ti-o prezentam. Nu uita ca de fiecare data cand alegi piese de schimb de cea mai buna calitate, investesti in utilajele tale, deci in activitatea ta!

Vrei sa identificam impreuna piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau?! Contacteaza-ne!
Stim, stim, stim! Momentul identificarii unei piese de schimb poate fi… problematic. Insa, nu si daca ne ceri ajutorul! Suntem aici atunci cand nu esti sigur daca ai identificat corect piesa de schimb. Intreaba-ne! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Colegii nostri de la departamentul Identificari au expertiza si te ajuta sa identifici corect piesele de care utilajul tau are nevoie. Le dai doua sau trei informatii despre utilajul tau si ei te ajuta. Au informatii utile si, daca este nevoie, iti trimit si schite! Vorbeste cu ei!

Cand achizitionezi piesa de schimb de la noi, nu trebuie sa-ti faci griji pentru eventualele defectiuni din fabrica pe care le-ar putea avea. De ce? Pentru ca aceasta coroana transmisie finala pentru combina Claas Jaguar 840 detine un certificat de garantie pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! Certificatul de garantie pentru aceasta il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Ne grabim, dar suntem atenti! Stim ca ai nevoie de piesele achizitionate cat mai repede. Astfel, nu miscam repede printre rafturile depozitului nostru in vederea pregatirii comenzii tale.

Iti trimitem produsele noastre in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara sau poti sa le ridici personal de la sediul nostru!

Ce iti mai ramane de facut?! Exact! Sa ne contactezi sau sa completezi o cerere pe site!

De fiecare data cand facem o recomandare clientilor nostri, o facem in mod complet. Astfel, iti recomandam: sa alegi doar piese de calitate + sa le asiguri un montaj corespunzator! Da, pentru ca atunci cand piesele de schimb sunt montate corect, beneficiile sunt multiple, cel mai mare fiind reprezentat de o durata prelungita de utilizare a acestora.

Nu cunosti specialisti care stiu sa monteze in mod corect piesele de schimb? Vorbeste cu noi pentru ca avem colaboratori destoinici pe care ti-i recomandam cu drag!

Specificatii tehnice

-75 de dinti.
-Diametru exterior 24,5 cm.
-Diametru interior 22,1 cm.
-Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura