Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala combina Claas Jaguar 900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 900
Cod produs
9J5I7SKO-AT
Out Of stock
Descriere
Transmisia finala este o parte importanta in arhitectura utilajului tau, iar cand apar probleme, trebuie sa intervii rapid. Aceasta coroana transmisie finala Claas Jaguar 900 este o piesa originala Carraro, realizata dintr-un material super rezistent, care infrunta cu succes provocarile dintr-un domeniu atat de solicitant cum este agricultura. Vei fi multumit de alegerea facuta!

La noi gasesti o multitudine de piese de schimb pentru utilajele agricole si pentru cele din domeniul constructiilor, le avem mereu pe stoc, ca sa nu astepti prea mult cand ai nevoie de vreuna. Te ajutam cu tot ce tine de alegerea piesei si remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti, iti putem trimite la nevoie si o echipa mobila pentru montaj.

Coroana transmisie finala Claas Jaguar 900 - o piesa de toata isprava!
Cand achizitionezi o coroana reductor Claas Jaguar 900 trebuie sa te gandesti in primul rand la rolul esential pe care il joaca in cadrul angrenajului transmisiei finale, ea fiind cea care sporeste cuplul de forte. De calitatea si rezistenta ei atarna modul in care utilajul tau va functiona de acum incolo, asa ca nu te multumi cu putin.

Consultanta gratuita pentru tine!
Nu suntem toti elevi eminenti la materia pieselor de schimb si a defectiunilor tehnice, dar avem o echipa de nota zece la acest subiect si ti-o punem la dispozitie in mod gratuit. Te ajuta sa identifici problema tehnica si piesele ce trebuie inlocuite pentru ca totul sa mearga brici, si in plus te pot consilia si in privinta montajului si a mentenantei. Pentru a gasi mai repede si mai usor raspunsurile pe care le cauti, suna-ne!

N-ai niciun motiv de ingrijorare, aceasta coroana transmisie finala pentru combina Claas Jaguar 900 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Vei regasi in interiorul coletului factura fiscala si certificatul de garantie.

Stim ca te grabesti, de aceea iti livram aceasta coroana transmisie finala Claas Jaguar 900 in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Iar daca ti-e la indemana, ne poti vizita la sediul nostru din apropierea Capitalei. Te asteptam!

Nu lasa montajul pe mana oricarui nea Gica, oricat de atoatestiutor ar parea. O piesa montata necorespunzator poate dauna pieselor din jur si, oricum, rezultatul nu va fi cel asteptat, de aceea te sfatuim sa apelezi la profesionisti. Daca defectiunea are la baza deformarea danturii coroanei, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele. Este important ca lubrifierea si etansarea sistemului transmisiei finale sa fie impecabile, de aceea ar trebui refacuta etanseitatea cu simeringuri si oringuri noi. Totul pentru ca utilajul tau sa functioneze ca nou din nou.

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura