Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru combina Claas Jaguar 8500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 8500
Cod produs
SK1GQZVL-AC
Out Of stock
Descriere
Coroana transmisie finala Claas Jaguar 8500 este piesa de care ai nevoie pentru ca utilajul tau sa functioneze excelent! O avem in depozit alaturi de multe alte piese de calitate. Daca vrei sa te convingi ca achizitionarea lor este o investitie in activitatea ta, contacteaza-ne! Suntem pasionati de domeniul pieselor pentru utilaje, astfel ca avem informatii pretioase pe care le impartasim cu mult drag clientilor nostri.

Vorbeste cu noi si piesa de care ai nevoie ajunge la tine in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne pentru ca vom gasi alternativele tehnice potrivite situatiilor cu care te confrunti. Suntem aici si dorim sa te sustinem in activitatea pe care o desfasori!

Coroana transmisie finala Claas Jaguar 8500 - pentru un utilaj care functioneaza optim!
Coroana transmisie finala este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Aceasta se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii.

Cand o inlocuiesti iti sugeram sa alegi un produs original Carraro, asa cum este si piesa pe care ti-o prezentam. Alegand o asemenea piesa de schimb de calitate, utilajul tau va functiona optim.
Avem informatii, avem schite - Intreaba-ne! Iti raspundem in mod gratuit!
Chiar si specialistii au momente dificile atunci cand este necesar sa identifice o piesa. Astfel, daca vrei sa fii sigur ca ai identificat corect piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, colegii nostri de la departamentul Identificari iti pot confirma aceasta. Ia legatura cu ei, spune-le cateva informatii despre utilajul tau, iar ei te vor ajuta cu detaliile de care ai nevoie pentru o identificare corecta a pieselor de schimb pentru utilajul tau.

Acest serviciu de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie este gratuit.

Timpul tau este pretios. Nu mai cauta! Intreaba-ne! Suntem aici.

Nici noua nu ne plac defectiunile din fabrica ale pieselor de schimb! De aceea, piesele de schimb pe care le cumperi de la noi au garantie. Aceasta coroana transmisie finala pentru combina Claas Jaguar 8500 are o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. In colet, vei gasi atat certificatul de garantie, cat si factura.

Piesa de schimb ti-o livram oriunde in tara, in maxim 24 de ore, acolo unde te afli.

Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere on-line.

Ne grabim sa-ti pregatim cu cea mai mare atentie comanda, pentru ca piesa de schimb sa ajunga la tine cat mai repede.

Capitolul ”livrare” este pentru noi la fel de important precum sunt si celelalte servicii pe care ti le oferim. De aceea, dupa ce primim comanda ta, noi intram in actiune!

Spune ”NU” improvizatiilor, pentru ca te pot pune in situatii comice, dar si absolut dramatice!

Un montaj corect este cel care iti va asigura o durata prelungita de utilizare a pieselor de schimb.

Pentru un montaj corect, solicita serviciile mecanicilor autorizati, cu experienta. Daca nu cunosti specialisti, intreaba-ne! Avem colaboratori priceputi pe care ti-i putem recomanda.

Specificatii tehnice
-75 de dinti.
-Diametru exterior 24,5 cm.
-Diametru interior 22,1 cm.
-Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura