Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru combina Claas Jaguar 8500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 8500
Cod produs
9UCNDE0M-RE
Out Of stock
Descriere
Calitatile deosebite ale acestui cap planetara combina Claas Jaguar 8500 se datoreaza folosirii in procesul de fabricatie a celor mai bune materiale. El este parte din gama Carraro ale carei produse sunt cunoscute la nivel international pentru rezistenta lor indelungata si rezultatele maxime pe care le prezinta.

Stocul nostru este permanent aprovizionat cu piesele cele mai cautate, de aceea si aceasta piesa este permanent prezenta. Daca vrei sa realizezi schimbul in timp util, plaseaza comanda acum!

Cap planetara combina Claas Jaguar 8500 - ajutorul de nadejde de care utilajul tau are nevoie!

Pentru a te asigura ca vei functiona la capacitate maxima, iti sugeram sa verifici si integritatea crucii de planetara (mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate). Daca si dantura planetarei este deteriorata poate va trebui sa schimbi pinioanele.

Iti recomandam sa inlocuiesti si bucsa cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Toate piesele se afla pe stoc iar daca vrei sa le achizitionezi iti facem o oferta personalizata! Contacteaza-ne pentru detalii si consultanta tehnica gratuita in scopul achizitionarii corecte a fiecarei piese noi.

Un asemenea cap de planetara pentru combina Claas Jaguar 8500 este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni, desi nu au fost semnalate niciodata probleme cu acest model. Stai fara grija!

Daca doresti sa ridici pachetul cu aceasta piesa de schimb originala personal te asteptam la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, iar pentru livrari la domiciliu asteptam cererile tale. Transportul dureaza o zi lucratoare iar plata se achita in sistem ramburs. Curierul iti ofera posibilitatea de a verifica pachetul inainte de plata, insa este recomandata specificarea acestei optiuni la plasarea comenzii pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Montajul il poti lasa in seama mecanicilor nostri colaboratori deoarece ei intervin direct la punctul de lucru al echipamentului. In plus, le poti solicita prezenta chiar si in cazul reviziilor periodice necesare, cat si in cazul unor reparatii complexe care sa redea functionalitatea optima a utilajului. Pentru detalii suplimentare ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura