Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 8500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 8500
Cod produs
S4JA0F73-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Claas Jaguar 8500 - da, da, da,! Tipa combina, ma mir ca nu o auzi… Cica doar pe asta il vrea si pace! Esti unde trebuie pentru ca cel din oferta noastra este unul original semnat de Carraro. Este realizat la standarde inalte de calitate pentru a putea sa-ti ofere eficienta maxima. Realizarea lui se face pe teritoriul Japoniei. Partea buna este ca noi il avem deja pregatit in depozit si avem grija ca toti clientii nostri sa apuce sa-l cunoasca!

Ca sa nu te impotmolesti la partea montajului. Iti dam cateva sfaturi utile. Sa montezi acesti rulmenti in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa inregistreze excentricitate fata axa. Sa inlocuiesti simeringul de etansare al puntii. Iti va trebui un simering nou care sa etanseze puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Iti acordam consultanta tehnica gratuita si multe alte servicii care se vor dovedi necesare intretinerii optime a utilajului. Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri!

Rulment grup conic Claas Jaguar 8500 - si rezolvi problemele combinei!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 8500 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic Claas Jaguar 8500 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura