Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru combina Claas Jaguar 840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 840
Cod produs
ARH35DS6-RE
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un asemenea cap planetara combina Claas Jaguar 840 afla ca il avem in depozit, ceea ce iti permite sa realizezi schimbul a doua zi de la plasarea comenzii. Mai ales ca are si un pret bun!

Piesa este recomandata de specialistii in domeniu deoarece face parte din gama produselor originale Carraro, care si-au demonstrat eficienta la fiecare solicitare. Avand puterea de a sustine o exploatare de lunga durata la capacitate maxima si o functionare optima in orice conditii, aceasta piesa reprezinta cea mai buna varianta pentru utilajul tau.

Cap planetara combina Claas Jaguar 840 - calitatea sa superioara vorbeste de la sine!

Daca vrei sa te asiguri ca ajungi la performante maxime in lucru, iti sugeram sa verifici si integritatea crucii de planetara, mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata, ai de verificat atent integritatea pinioanelor.

Cere-ne ajutorul atunci cand te afli intr-un impas!

Pentru o reparatie completa, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Pentru mai multe detalii despre aceste piese sau oferta lor, suna la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti vor sta la dispozitie pana te asiguri de compatibilitatea lor cu utilajul si iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru achizitionarea pieselor noi.

Acest cap de planetara pentru combina Claas Jaguar 840 prezentat in imagini vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Alege-l cu incredere!

Livram acest cap planetara combina Claas Jaguar 840 oriunde ai nevoie, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Intra acum pe site si plaseaza o comanda! In acest caz ai posibilitatea de a verifica integritatea ei in prezenta curierului, achitand rambursul la final. De asemenea, stocul permanent aprovizionat iti permite sa ridici pachetul si direct din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului.

La cerere, ai la dispozitie un mecanic pentru montajul piesei sau orice alta reparatie necesara utilajului tau. Suna si programeaza interventia, pentru a se prezenta la punctul tau de lucru in timp util! Detalii suplimentare iti ofera consilierii nostri tehnici pe care ii gasesti la unul din numerele afisate.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura