Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 840
Cod produs
LEHTP8F1-IA
Out Of stock
Descriere
Ideal pentru orice afacere, este punerea la punct a unui plan de intretinere, dar este necesara si atentia constanta la semnele de deteriorare. Daca ai observat ca rulmentii s-au uzat, e vremea sa ne vizitezi catalogul! Alege acest rulment grup conic Claas Jaguar 840 de calitate superioara. Este piesa semnata de Carraro, deci una originala! Ea se fabrica in Japonia si are in componenta material durabil. Astfel, produsul obtinut este eficient si ajuta la functionarea corecta a combinei!

Partea montajului este esentiala in cadrul oricarei interventii. Specialistii recomanda montarea rulmentilor in pereche. Astfel, asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Sa nu sari etapa inlocuirii simeringului. Acesta trebuie sa etanseze cat mai bine puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Cand doresti asistenta tehnica, o ai si este gratuita! Service, mentenanta, piese de schimb de calitate, toate se gasesc la noi!

Rulment grup conic Claas Jaguar 840 - i s-a acordat atentia cuvenita!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment grup conic pentru combina Claas Jaguar 840 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment grup conic Claas Jaguar 840 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura