Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru combina Claas Jaguar 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 820
Cod produs
YB0DCRU1-RE
Out Of stock
Descriere
Prin intermediul pieselor originale iti mentii utilajul in stare de functionare optima pe o perioada mare de timp. De aceea mentinem un stoc permanent disponibil al pieselor Carraro, care se fac remarcate prin calitatea lor.

Acest cap planetara combina Claas Jaguar 820 este un produs din aceasta gama si il ofertam la un pret foarte bun. Caracteristicile sale sunt cele necesare pentru o exploatare de durata, fiind o piesa fabricata din materiale cu rezistenta ridicata, eficienta si sigura.

Cap planetara combina Claas Jaguar 820 - va face performanta alaturi de utilajul pe care il detii!

Desi performanta piesei este incontestabila, pentru a avea rezultate maxime iti sugeram sa verifici integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Pentru mai multe detalii despre aceste piese si compatibilitatea lor cu utilajul tau, suna la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti vor oferi consultanta tehnica gratuita pentru a achizitiona doar piesele potrivite modelului tau. In plus, daca ai nevoie si de mecanic suntem aici.

Un astfel de cap planetara combina Claas Jaguar 820 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de zile pentru posibilele defectiuni din fabrica. Stai fara grija!

Trimite-ne datele locatiei tale si vei beneficia de aceasta componenta originala a doua zi lucratoare de la plasarea comenzii. Mentionand in cerere ca doresti verificare la primire nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de calitatea si starea piesei. Mai mult, poti opta si pentru ridicarea personala prezentandu-te la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului.

Pentru montarea piesei in conditii optime iti facem legatura cu unul din mecanicii disponibili in zona ta de lucru. Interventia lui va avea loc in scurt timp de la solicitare, putand actiona asupra utilajului si daca apar defectiuni majore sau este necesara o revizie. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura