Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru combina Claas Jaguar 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 820
Cod produs
1P7OX5HI-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Claas Jaguar 820 este pregatit sa plece spre tine. Piesa este realizata in atelierele de mecanica ale italienilor de la Carraro. Ea se produsa in uzinele din Japonia. Este piesa ce ofera cel mai mare randament pe termen lung. Confectionata din material de cea mai buna calitate, piesa te tine multa vreme. Iata, asa se fac investitiile bune! Alegi ce-i mai de calitate si sustii optim activitatea combinei tale! Pregateste-o cum trebuie pentru sezonul incarcat!

Pentru o interventie optima, in pereche este cel mai bine sa montezi acesti rulmenti. Avantajezi miscarea de rotatie a pinionului de atac. Nu va exista strop de excentricitate fata de axa. Simeringul va fi inlocuit tot acum, odata cu rulmentii. Puntea din spate va fi corect etansata la locul de intrare al pinionului de atac. Noi iti furnizam piese de calitate si servicii care se pot ocupa de mentenanta. Suna la serviciul gratuit de consultanta si afla cum te putem sustine in activitatea ta!

Rulment pinion atac Claas Jaguar 820 - iata o piesa performanta!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac pentru combina Claas Jaguar 820 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment pinion atac Claas Jaguar 820 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura