Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru combina Claas Jaguar 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 880
Cod produs
GN2VCOLA-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Claas Jaguar 880 - alegere perfecta pentru randamentul combinei tale! Ce avantaje iti aduce acest produs original Carraro? Cresterea fiabilitatii utilajului, cresterea sigurantei in exploatare, scaderea costurilor de exploatare, toate conducand la un cost total eficientizat. Suna bine, nu-i asa? Da, si toate acestea pot fi ale tale si ale utilajului tau daca alegi acest rulment. El este fabricat din cele mai bune materiale. Productia se realizeaza in Japonia.

Montajul este partea care decide soarta piesei comandate. Contribuie la un montaj corespunzator si opteaza pentru inlocuirea simultana a rulmentilor. Poti asigura in acest fel miscarea optima de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu trebuie sa aibe excentricitate fata de axa. Sa nu uiti de simering. Unul nou va etansa locul de intrare al pinionului de atac in puntea din spate. Tine cont de toate astea, iar sfaturi bune sa stii ca mai avem! Trebuie doar sa ne contactezi in cadrul serviciului de asistenta tehnica gratuita!

Rulment pinion atac Claas Jaguar 880 - piesa de schimb noua pe care o asteptai!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment pinion atac pentru combina Claas Jaguar 880 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Claas Jaguar 880 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura