Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru combina Claas Jaguar 900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
M4U8CLFB-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa punte combina Claas Jaguar 900 este modul ideal in care ii poti spune utilajului tau ca apreciezi la maximum ajutorul pe care ti-l ofera. Nu e nevoie de torturi in forma de inima sau de ciocolata care multumeste. Este suficient sa ii oferi utilajului o componenta de clasa si astfel sa ii arati cat de mult tii la buna lui functionare. Hai ca iesiti amandoi castigati astfel. El se bucura pentru ca tu esti constient de aportul lui, iar tu te bucuri ca merge struna.

Cat de mult inseamna muzica pentru tine? Esti tipul de persoana care nu poate munci daca nu are sunetele preferate in apropiere? Sau nu te intereseaza deloc acest domeniu? Noi credem ca atunci cand esti posesor de utilaje sau cand lucrezi cu ele e musai sa iti placa muzica. Mai ales muzica bunei functionari a utilajului. Pentru ca nu ai nevoie de ureche muzicala sa realizezi cand ceva nu e in regula cu utilajul tau. Insa daca iti doresti sa cante muzica unui utilaj care merge bine, atunci sa stii ca e ceva de facut. Poti investi in piese de top. Le asezi in angrenajul utilajului si armonia revine. Opteaza pentru aceasta bucsa originala Carraro si convinge-te!

Bucsa punte combina Claas Jaguar 900 - ca sa lasi grijile deoparte!

De esti posesor de utilaje, nu trebuie sa fii si expert in functionare acestuia. Iti putem zice noi ce si cum. De exemplu, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem o tona de informatii. Ce facem cu ele?

Te intrebam sincer asta. Detinem o sumedenie de informatii din domeniul pieselor de schimb pentru utilaje. Dar ce sa facem cu ele? Aici intervii tu. Ne intrebi, te lamuresti, primesti recomandari. Avem un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la cunostintele noastre pentru a face alegerile potrivite!

Aceasta bucsa punte pentru combina Claas Jaguar 900 dispune de o garantie de 6 luni, valabila din momentul achizitiei.

Bucsa punte combina Claas Jaguar 900 va ajunge imediat la tine, prin serviciul de curierat rapid. O fi totul rapid in prezent si timpul insuficient, dar niciodata nu ezita sa consulti ACN PIESE UTILAJE - aici e locul unde piesele de top isi dau intalnire.

Cauti un service de calitate, rapid si eficient pentru montajul noilor piese? Nicio grija. Iti putem face recomandari si in aceasta sfera. Insa nu uita ca un montaj gresit iti ruineaza atat investitia, cat si timpul!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura