Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru combina Claas Jaguar 8550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 8550
Out Of stock
Descriere
Acest pivot combina Claas Jaguar 8550 este o piesa de transmisie, una dintre cele mai rezistente si mai fiabile din categoria ei, ce se bucura de cele mai interesante recomandari si vanzari consistente. Se regaseste acum in depozitul nostru, alaturi de mii de alte piese de ultima generatie. Universul nostru tehnic reprezinta cartea noastra de vizita si sustine in fiecare zi muncitori din agricultura si constructii de pe toata suprafata tarii.

Poti cere o oferta personalizata din partea agentilor nostri!
Un asemenea pivot pentru combina Claas Jaguar 8550 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume, sub coordonarea unei echipe de ingineri cu multa experienta. Este produs cu multa prudenta, dintr-un aliaj metalic extrem de dur, si poate rezista celor mai neplacute socuri, tensiuni si viraje intr-o zi obisnuita de munca.

Foloseste cu incredere serviciul nostru gratuit de consultanta!
Daca esti clientul nostru trebuie sa cunosti unul dintre agentii nostri. Vei vedea ca suntem extrem de atasati in comunicarea cu tine si, de cele mai multe ori, vom stii inaintea ta care sunt nevoile utilajului pe care il detii.
Nu ezita sa ne cauti daca ai nevoie de recomandari pentru montaj, informatii suplimentare despre piese si intretinerea lor. Putem sa te ajutam chiar si atunci cand utilajul tau are defectiuni grave sau este chiar imobilizat, indiferent unde te afli. Colaboratorii nostri vor raspunde cu promptitudine solicitarilor noastre pentru a te scoate din impas.

Poti achizitiona cu incredere acest pivot combina Claas Jaguar 8550 intrucat el detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, ce iti va fi incredintat la primirea coletului, alaturi de factura.

Daca esti hotarat sa cumperi un pivot combina Claas Jaguar 8550 cere o oferta agentilor nostri, printr-un simplu apel telefonic. Poti, la fel de usor, sa inregistrezi cererea ta on-line, pe site-ul nostru. Procedurile de expediere incep imediat ce a fost prelucrata cererea ta, pentru ca tu sa primesti produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde, cu plata la livrare.

Montajul piesei de schimb este la fel de important ca piesa in sine si se recomanda sa se efectueze exclusiv intr-un atelier de specialitate. Ai incredere in serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta si gandeste-te ca si cea mai mica greseala de montaj va compromite noua ta achizitie.
Investeste intr-un montaj de calitate, iar piesa ta isi va extinde durata de functionare neasteptat de mult.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: J3NPY14Z-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura