Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru combina Claas Jaguar 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 860
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru combina Claas Jaguar 860 este o piesa originala, al carei raport pret/ calitate o transforma in alegerea ideala pentru utilajul dumneavoastra.

Pivotul beneficiaza de disponibilitate de livrare imediata, din stoc propriu, si poate fi achizitionat ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
in oferta noastra, gasiti atat pivotul simplu, cat si kitul complet de pivoti, la preturi promotionale.

Pentru a plasa o comanda, este suficient sa ne contactati telefonic sau prin completarea formularului de pe site. Consilierii firmei vin in intampinarea dumneavoastra cu oferte personalizate care raspund nevoilor din acest moment! Echipele noastre de service mobil pot constata starea in care se afla combina sau pot efectua reparatiile necesare, in localitatea in care aceasta se gaseste.

Detalii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand doriti sa faceti lucrari de reparatie la puntea dumneavoastra, va recomandam sa utilizati doar piese originale, deoarece acestea au o rezistenta marita si prelungesc durata de exploatare a utilajului. Un set nou de pivoti va mentine capetele de bara intr-o stare buna, pentru un timp indelungat, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. Pentru a extinde durata de viata a anvelopelor, va reamintim ca unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Pivotul cu montare in partea inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
Livram produsul in toata Romania, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica pivotul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: KBJWG8DQ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura