Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru combina Claas Jaguar 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 860
Cod produs
208D3PWJ-AT
Out Of stock
Descriere
Daca rulmentii sunt cei care te-au adus la noi, iti recomandam cu drag acest rulment butuc combina Claas Jaguar 860 ce poarta amprenta Carraro. O piesa extrem de rezistenta si fiabila, fabricata dupa ultimele tehnologii in domeniu, pentru maxima performanta. Te va scoate din impas, caci este conceput sa infrunte cu brio provocarile dificile si sarcinile grele. Duce mult si bine vreme indelungata, iar utilajul tau va fi mai mult decat multumit. Ofera-i gura de aer proaspat de care are nevoie!

Da-le cu flit defectiunilor tehnice cu o intretinere impecabila a utilajelor tale. Atunci cand verifici periodic starea utilajelor tale si inlocuiesti la timp piesele ce dau semne de uzura, defectiunile nu te mai iau prin surprindere. Poti lucra constant, eficient, in parametri optimi. Si succesul vine de la sine. Iar daca ne suni, vei primi sfaturi personalizate care sa te ajute sa-ti intretii impecabil utilajele, spre bunul mers al activitatii tale. Nu mai sta pe ganduri, specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Rulment butuc combina Claas Jaguar 860 - pentru performanta indelungata!
Misiunea unui rulment butuc combina Claas Jaguar 860 este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul sau inovator asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plange. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Dileme? Intrebari? Povesteste-ne despre ele!
Utilajele nu mai au secrete pentru specialistii nostri, caci se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu tot ce e nou in materie si a putea sa-ti ofere cele mai eficiente recomandari. Asa ca, ori de cate ori ai nevoie de un sfat, apeleaza cu incredere la noi. O parere avizata nu strica niciodata si, in plus, e si gratuita. Un simplu apel telefonic si poti rezolva o multime de probleme. Poti obtine chiar si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc pentru combina Claas Jaguar 860 beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Stim ca timpul inseamna si bani, de aceea iti livram acest rulment butuc combina Claas Jaguar 860 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Daca nu vrei sa arunci banii pe fereastra, este de preferat sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Un montaj impropriu poate compromite piesa in cauza, dar si piesele conexe, deci mai bine te asiguri ca totul se desfasoara ca la carte. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, ca sa ai o etansare perfecta a ansamblului reductor. Si, nu in ultimul rand, ai permanent grija la lubrifiere. Nu de alta, dar lubrifierea deficitara este una dintre cele mai frecvente cauze ale uzurii.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura