Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru combina Claas Jaguar 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 820
Cod produs
S46NYGP3-AT
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau da semne de oboseala, are el motive intemeiate, nu se alinta. Pesemne se confrunta cu un rulment mult prea uzat pentru a-si mai indeplini misiunea. Ai nevoie de acest rulment butuc combina Claas Jaguar 820 pentru a-ti repune utilajul pe pozitii. Un rulment extrem de rezistent si fiabil, fabricat de Carraro - calitate superioara intr-o bucata de metal special, prelucrata cu grija, pentru rezultate maxime. Chiar si in conditii grele de lucru se descurca de minune. Incerca-l!

Avem ce vrei si ce nu vrei pentru utilajele tale - piese de schimb, uleiuri, vaseline si alte consumabile. Pe alese! Si sunt de cea mai buna calitate, caci nu umblam cu jumatati de masura. Iti oferim ce e mai bun pentru ca noi apreciem fericirea de lunga durata, nu pe cea de moment. Te si ajutam sa alegi produsele potrivite utilajului tau si-ti oferim solutii durabile pentru intretinerea sa pe termen lung. Suna-ne!

Rulment butuc combina Claas Jaguar 820 - de mare ajutor utilajului tau!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Acest rulment butuc combina Claas Jaguar 820 asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Nu te costa nimic sa ne ceri ajutorul!
Si omul mai are cate o defectiune si ajunge pe la doctor, daramite masinariile - ca unele indestructibile inca nu s-au inventat. Si atunci cand apar defectiunile e bine sa ai pe cine te baza. Apeleaza cu incredere la noi, echipa noastra de specialisti te ajuta sa iesi din impas. Identificarea cauzelor si a remediilor nu e o problema pentru noi. Vrem sa te ajutam sa rezolvi totul simplu si rapid. Si o punem si de un plan de intretinere pe termen lung pentru utilajul tau, adaptat nevoilor sale. Contacteaza-ne, ai consultanta gratuita!

Nu-ti fa griji, acest rulment butuc combina Claas Jaguar 820 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Just in case!

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest rulment butuc combina Claas Jaguar 820 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni sa-l ridici si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Ca sa eviti neplacerile, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Poate nu stiai, dar daca montajul este incorect, poate fi afectata atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. Asa te asiguri ca va merge totul ca la carte, fara surprize neplacute. De nu stii la cine sa apelezi pentru montaj, te punem noi in contact cu un atelier specializat din zona ta. Doar da-ne de veste!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura