Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 148648

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 148648
Out Of stock
Descriere
Am putea discuta despre depozitul nostru mult si bine, avand in vedere istoria lui si cum a ajuns astazi sa devina o mare putere de asistenta tehnica. Bine ati venit pe pagina acestui pivot punte Carraro 148648, el face parte din categoria pieselor de transmisie si se alatura pieselor de inalta calitate din universul tehnic pe care l-am creat.

Un pivot pentru punte Carraro 148648 a fost creat intr-un laborator tehnic super dotat, de catre ingineri pasionati si experimentati. Produs dintr-un metal de inalta calitate, ce a fost tratat termic si testat o perioada indelungata, pivotul promite sa aiba o perioada de durabilitate extinsa. Plus ca, fiind, atat de rezistent, momentul acela cand se rupe pivotul are cele mai mici sanse sa se intample.

Nu uita ca echipa noastra are o relatie foarte speciala cu clientii. Noi am fost in permanenta orientati catre nevoie lor, iar in timp, am reusit sa le oferim un serviciu de consultanta gratuit.

Vrei sa iti cunosti mai bine utilajul?
Vrei sa afli cateva trucuri despre intretinerea pieselor de schimb?
Trebuie sa montezi si nu stii unde sa te duci?
Esti imobilizat si nu stii ce ai de facut?
Pentru toate aceste nevoi, vorbeste cu agentii nostri si vei primi indrumarile de care ai nevoie.

Daca esti ingrijorat in privinta selectiei pieselor si nu stii daca investitia este una profitabila, vorbeste cu angajatii nostri! Comunicand cu ei, vei stii sigur ca ai luat cea mai potrivita decizie!
Un pivot punte Carraro 148648 detine un certificat de garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Este livrat alaturi de factura, la primirea coletului. Nu uita ca dincolo de garantia propriu-zisa, tu poti extinde foarte mult perioada de buna functionare a piesei achizitionate, prin intretinerea ei corespunzatoare. Agentii nostri vor fi tot timpul la dispozitia ta pentru a-ti livra cele mai bune metode de ingrijire.

Daca esti hotarat si ai cazut de acord ca un pivot punte Carraro 148648 este ceea ce ai nevoie, plaseaza comanda ta la telefon, sau direct in site-ul nostru! Noi vom prelua cererea ta si vom inainta procesul de livrare, pentru ca produsul tau sa poata ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, indiferent de zona. Plata se poate face chiar la livrare.
Produsele cumparate pot fi ridicate si personal, direct din sediul nostru.
In felul acesta te poti intalni personal cu agentii nostri si, cu aceasta ocazie, sa le ceri cateva detalii despre noua piesa de schimb, cum se monteaza si cum ai putea ajuta la intretinerea ei.

Montajul unui pivot punte Carraro 148648 se face exclusiv intr-un atelier de specialitate! Este recomandarea pe care o facem, cu fermitate, tuturor clientilor nostri, inspre folosul lor personal. Un montaj corect este prima investitie pe care o faci in intretinerea noului element. Asa vei putea beneficia de o piesa de schimb cu o capacitate extinsa de functionare. Un montaj incorect reprezinta o pierdere imediata a piesei, fara ca tu sa te fi bucurat de investitia ta.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: NMO2VDKT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura