Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 146866

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146866
Out Of stock
Descriere
Atunci cand nu-ti cunosti exact utilajul si stii ca trebuie sa ii aduci cateva imbunatatiri, ne bucuram ca iti putem oferi sprijinul nostru. Atunci cand vorbim despre echilibrul si sustinerea in regula a utilajelor, ne referim in primul rand la piesele de transmisie, iar astazi facem cunostinta cu acest pivot punte Carraro 146866.

Un pivot pentru punte Carraro 146866 este o piesa uzuala excelenta, daca ar fi sa ne raportam la calitatea si pretul ei, ce primeste foarte multe recomandari din partea clientilor. Acest pivot intruneste toate calitatile necesare pentru a te sustine in siguranta, avand cele mai mici sanse ca el sa se rupa. Lucrat cu o deosebita atentie si pasiune, dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat indelungat pentru siguranta ta, se regaseste chiar acum in depozitul nostru si se bucura de livrari in toata tara.

Avem cele mai bune piese pentru tine!
Nu uita ca depozitul nostru este rodul muncii noastre de mai multi ani si este intretinut cu cele mai bune piese de pe piata. Datorita experientei noastre, acest mic univers tehnic a devenit un adevarat suport pentru muncitorii din agricultura si constructii.
Echipa noastra s-a ingrijit intotdeauna de bunul mers al activitatii si de satisfacerea nevoilor clientilor. Asadar, in timp, am reusit sa implementam un serviciu gratuit de consultanta!

Vorbeste cu noi, nu te costa nimic!
Practic, vei fi fericitul posesor al unor informatii extrem de pretioase pentru tine si afacerea ta, ce vor contribui la intretinerea pe termen lung a modelului tau. Incepand cu alegerea corecta a piesei, continuand cu procedeul de mentenanta, sau mai mult, cu rezolvarea unei defectiuni mai grave, agentii nostri sunt dispusi sa-ti ofere solutiile cele mai potrivite pentru tine.

Poti sa cumperi cu incredere un pivot punte Carraro 146866, iar noi iti vom trimite si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, termen in care vei putea rezolva defectiunile din fabrica. Indiferent ce problema vei intampina, un angajat te va ajuta sa gasesti cea mai buna rezolvare pentru tine.

Un pivot punte Carraro 146866 se comanda printr-un simplu apel telefonic, sau on-line, direct din site-ul firmei. Noi vom prelua imediat cererea ta, iar tu vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, indiferent in ce zona locuiesti.
Daca vrei sa ridici personal produsele tale, noi te asteptam la sediul nostru de pe langa Bucuresti. O ocazie excelenta de a sta de vorba cu unul dintre agentii nostri despre piesele comandate.

Treaba asta cu montajul poate fi un inceput excelent de mentinere a piesei de schimb, daca te duci la un service de specialitate! Daca nu... ar putea fi chiar inceputul sfarsitului, caci orice greseala la efectuarea montajului se plateste cu insasi piesa.
Mergi la un mecanic auto experimentat, iar daca nu stii incotro sa o apuci, noi avem o multime de recomandari pentru tine. O vom gasi impreuna pe cea mai potrivita!
Fara metodele specifice de montaj ale fiecarei piese in parte, aceasta ajunge sa se uzeze prematur, iar tu vei fi nevoit sa faci noi investitii, la nesfarsit..

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: IOHGKNA4-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura