Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 145998

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 145998
Out Of stock
Descriere
Fie ca esti lucrator al pamantului sau construiesti adevarate cladiri, suportul tehnic este ajutorul tau si scaparea ta din toate situatiile neprevazute. Ne bucuram sa fim de un real ajutor in bunul mers al lucrurilor si sa-ti facem, din cand in cand, cunostinta cu cele mai bune piese de pe piata, cum de exemplu este si acest pivot punte Carraro 145998.

Un pivot pentru punte Carraro 145998 este o piesa pe care clientii nostri o cumpara masiv si o recomanda mai departe. Detine review-uri excelente si, desi este vorba despre o piesa simpla, este totusi una indispensabila.

Produs intr-un atelier de specialitate de pe continentul nostru, acest pivot punte Carraro 145998 este lucrat cu deosebita atentie, de specialisti cu experienta, dintr-un metal de inalta calitate. A fost tratat termic si testat timp indelungat, tocmai pentru ca tu sa nu treci prin momentul acela cand se rupe pivotul.

Depozitul nostru este intr-o continua dezvoltare!
Tot cu deosebita atentie am reusit sa identificam nevoile cele mai frecvente ale clientilor nostri si sa tinem cont de dorintele lor. Asa am ajuns sa dezvoltam depozitul nostru, ca pe un univers tehnic, dotat numai cu piese moderne, super durabile si fiabile.

Suntem atenti la nevoile tale!
Am creat si un serviciu special gratuit de consultanta, pe care il oferim tuturor celor ce cumpara de la noi. Un fel de alt ajutor acordat utilajelor. Pentru ca am ajuns sa cunoastem extrem de multe modele, te putem ajuta si pe tine sa iti cunosti mai bine modelul tau.

Acest ajutor se traduce intr-un castig real pentru tine, pe termen lung. Practic, indiferent care sunt nelamuririle tale, apeleaza-ne fara ezitare, intrucat un angajat va fi disponibil pentru tine.

Daca utilajul tau sufera defectiuni mai grave sau ramane imobilizat, nu uita ca noi putem trimite profesionisti gata sa-ti ofere asistenta tehnica la fata locului. In aceasta situatie, scopul tau (dar si al nostru) este sa revii la munca, iar utilajul sa functioneze la capacitatea lui maxima.

Probabil ca primul gand pe care il ai la achizitionarea unui produs nou este daca ai facut alegerea potrivita utilajului tau sau daca va fi perfect functional. Poti cumpara cu incredere un pivot punte Carraro 145998, noi vom livra alaturi de produs factura si certificatul de garantie, pe o perioada de 6 luni.
Nu uita nici de ceea ce ai putea face pentru ca utilajul tau sa functioneze mai mult timp, fara prea multe investitii. Cateva informatii din partea angajatilor nostri ti-ar putea clarifica anumite aspecte despre mentenanta modelului tau.

Comanda un pivot punte Carraro 145998 direct la telefon sau on-line, din site-ul nostru. Noi vom prelucra imediat comanda ta, iar tu vei putea primi coletul in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs, indiferent in ce zona a tarii.
Cea mai mare parte a clientilor nostri prefera sa ridice produsele personal, direct din sediul nostru. Ei pot profita de aceasta placuta vizita, intalnindu-se cu angajatii nostri, dispusi sa raspuna curiozitatilor de orice fel.

Stim ca pare mai comod (poate chiar este) sa improvizezi montajul unei piese de schimb. Dar adevarul este ca ai putea pierde mai mult alegand calea mai usoara.
Alege un profesionist de incredere!
Intr-o generatie a informatiei, in care fiecare domeniu (mai ales cel tehnic) evolueaza galopant, ar trebui sa lasi utilajul tau exclusiv pe mana profesionistilor. Un serviciu calificat se bazeaza pe mult studiu si experienta si poate sa livreze un montaj corect piesei tale.
Un montaj incorect nu va face altceva decat sa scurteze subit durata de functiune a elementului.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Cosul produsului: 7JWPMB10-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura