Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 134757

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 134757
Out Of stock
Descriere
Una dintre cele mai recomandate piese din categoria celor de transmisie este acest pivot punte Carraro 134757. Deosebit de rezistent, fabricat cu multa atentie intr-un atelier de creatie tehnica Original Carraro, pivotul poate echilibra perfect utilajul tau si ajuta la sustinerea lui optima si sigura.

Acest pivot pentru punte Carraro 134757 este produs dintr-un metal de inalta calitate, este tratat termic si testat o perioada indelungata, pentru ca tu sa te afli in siguranta la munca.

Beneficiaza gratuit de serviciul nostru de consultanta!
Una dintre calitatile noastre este atasamentul fata de clienti si disponibilitatea noastra de a va raspunde tuturor atunci cand aveti intrebari, nelamuriri sau vreti sa aflati lucruri utile despre modelul vostru.

Unul dintre cele mai speciale servicii pe care le oferim gratis clientilor nostri este serviciul de consultanta. Practic, alaturi de noi, poti invata cum sa investesti inteligent, pentru ca in final sa fii fericitul beneficiar al unei afaceri mai profitabile.

Depozitul nostru este centrul atentiei noastre si ne reprezinta toata activitatea. Tot timpul intretinut cu cele mai bune piese de gen, a devenit un suport real pentru clientii nostri, ce au nevoie de o sustinere tehnica permanenta.

Un pivot punte Carraro 134757 va ajunge la tine alaturi de factura si certificatul de garantie. Garantia se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Oricare ar fi situatia ta, nu ezita sa vorbesti cu angajatii nostri, pentru ca ei vor gasi cea mai buna solutie pentru tine.

Piesa se afla disponibila pe stocul nostru si poate ajunge la tine rapid, in orice zona a tarii. Plaseaza comanda ta la telefon sau direct din site-ul nostru, iar agentii nostri vor inainta procedurile de livrare. In general, curierul ajunge in aproximativ 24 de ore, iar plata se face ramburs.
Poti, de asemenea, sa ridici personal produsele tale, de la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Te asteptam cu drag sa ne vizitezi, iar tu te poti folosi de aceasta ocazie pentru a te consulta cu agentii nostri.

Montajul se va face de catre un personal special calificat, intr-un service. Nu incerca alte metode de montaj! Alege varianta cea mai profi, iar tu vei avea numai de castigat. O piesa montata gresit se va uza prematur si vei fi nevoit sa o schimbi din nou. Nu are rost sa pierzi timp, energie si bani din cauza unor idei gresite.
Ai grija la montaj si la gresarea periodica a spatiului de rotire dintre bucse si pivoti, pentru o intretinere eficienta.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: UCEFGYP1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura