Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 134757

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 134757
Cod produs
RPMT2S56-D
Out Of stock
Descriere
O astfel de bucsa planetara punte Carraro 134757 poate prezenta o culoare aparte! Nu te ingrijora, este doar dovada vie a procesului riguros prin care a trecut, pentru a deveni un produs de top! Este o piesa trecuta prin foc, la propriu! Fabricata din materiale exceptionale si supusa unui tratament termic, va avea duritatea potrivita, pentru a rezista oricaror presiuni. Uzura este capitolul la care ea se pricepe cel mai bine, asa ca te sfatuim sa nu iti faci griji! Stie ce are de facut!

Piesa din imagini asigura o inlocuire de durata a produsului defect, fiind originala, marca Carraro! Proaspat iesita pe poarta unei uzine renumite din Italia, a ajuns direct la noi! Acum este in asteptarea unui semn din partea ta! Contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 134757 deosebita tine pasul cu utilajul tau!

Supus unei activitati intense, utilajul poate intampina dificultati! In cel mai fericit caz, putem vorbi despre o usoara uzura. O situatie total nefericita apare atunci cand o piesa importanta este defecta! Aceasta bucsa planetara punte Carraro 134757 preia uzura dintre planetara si fuzeta! Este un rol deosebit, care o transforma intr-un produs esential, fara de care utilajul tau nu poate sta!

Produsele noastre de calitate nu raman in urma!

Atunci cand iei legatura cu noi, ne simtim mandri pentru onoarea acordata! Suntem o echipa de oameni fantastici, care impartasesc pasiunea pentru acest domeniu deosebit, al pieselor de schimb si al utilajelor performante! O familie extinsa, pregatita sa te primeasca in sanul ei! Daca inca nu ne cunosti, acum ai ocazia perfecta! Serviciul de consultanta gratuita asteapta un apel din partea ta! Nu te obosi si stresa, cautand informatiile pe internet sau intreband in stanga si-n dreapta! Afla-le direct dintr-o sursa sigura! Contacteaza-ne!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 134757 face o echipa nemaipomenita cu certificatul ei de garantie! Il lauda ca acopera eventualele defectiuni din fabrica, pentru o perioada de 6 luni. Este un aspect important!

Site-ul nostru e o comoara! Nici depozitul nu se lasa mai prejos! Aceasta bucsa planetara punte Carraro 134757 coboara de pe raft si pleaca direct spre tine, prin intermediul serviciului de curierat rapid! Are la dispozitie aproximativ 24 de ore sa ajunga la destinatie. Nu se joaca! Se va tine de cuvant!

Utilajul tau are nevoie de atentia si grija ta! Ofera-i servicii specializate, cap-coada! Nu e suficient sa intri in posesia unei piese de top, daca nu stii ce sa faci cu ea si bajbai! Alege un montaj profesionist! Totul va decurge ca la carte! Te indrumam oricand!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura