Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica pentru punte Carraro 134757

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 134757
Cod produs
73RMP52L-A
Out Of stock
Descriere
O asemenea homocinetica punte Carraro 134757 este o piesa stabila din categoria celor de transmisie, pe care o poti alege cu toata increderea! Cu cat mai multe astfel de piese pentru utilajul tau si starea lui de sanatate se va mentine excelent!
Homocinetica este un produs al atelierelor Original Carraro si poarta, astfel, timbrul calitatii! Completeaza o colectie sofisticata de piese de schimb din depozitul nostru si promite sa reziste la exploatare intensa, fara probleme! Este usor de achizitionat si se livreaza rapid, oriunde ai fi!

Ceea ce iti oferim este o experienta tehnica din care sa castigi o noua viziune asupra activitatii tale! Piesele noastre de schimb sunt cele mai importante condimente pe care i le poti oferi utilajului tau, pentru ca munca sa fie dulce si sa nu se strice repede.
Avem specialisti dispusi sa te asite pe tot parcursul, cu ajutorul carora poti sa identifici piese 100% compatibile si sa te orientezi catre montaj si intretinere corespunzatoare. Pur si simplu lasa-i pe ei sa preia toata greutatea care te apasa in momentele dificile si utilajul tau se va recupera in timp util!

Succesul este rezultatul tuturor actiunilor tale!
Homocinetica pentru punte Carraro 134757 este un produs original, fabricat cu responsabilitate de catre cei mai buni ingineri din lume! Piesa de schimb este prelucrata in detaliu si conceputa sa reziste mult timp! Aceasta articulatie planetara are un design unic, este compacta, usoara, versatila si capabila de performanta!
Rolul sau este sa faca legatura intre cele doua cruci de planetara, in procesul de transfer al puterii catre roata! Contribuie la functionarea echilibrata de-a lungul articulatiei si la o deplasare excelenta, fara vibratii si zgomote!

Stim sa oferim ajutor! Avem consultanta gratis!
Avem raspunsuri pentru orice intrebare, avem solutii pentru orice dificultate si, nu in ultimul rand, avem disponibilitate pentru tine! Fie ca ai nevoie sa fii asistat la telefon, fie ca esti intr-o situatie delicata si trebuie sa ne deplasam catre tine, te poti baza pe noi!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este „ceva-ul” pe care nu-l mai regasesti nicaieri si care ne reprezinta echipa! Ne place sa traim satisfactia lucrurilor facute bine si sa contribuim la succesul tau!

Fii increzator atunci cand cumperi de la noi! Avem pretentia ca produsele noastre sa nu-ti dea batai de cap! Majoritatea detin un certificat de garantie pentru neplacutele defectiuni din fabrica! Te vom ajuta sa solutionezi aceste situatii, pe cat de rare, pe atat de enervante! In acest caz, o homocinetica punte Carraro 134757 detine un o garantie pe o perioada de 6 luni.

Viteza este noul tipar al activitatii noastre! Expediem produsele in cel mai scurt timp posibil! Chiar ne pasa de timpul tau si intelegem cate pierderi pot provoca zielele tale intrerupte de munca!
rimesti aceasta homocinetica punte Carraro 134757 in 24 de ore, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din depozit, daca este comod pentru tine. Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Homocinetica se monteaza relativ simplu. Are nevoie, insa de atentia unui profesionist cu experienta. Un montaj improvizat, sau pe care l-ai incredintat unui amator este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai rapid. Odata cu homocinetica, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si crucile de planetara.

Specificatii tehnice:

Distanta dintre gaurile a doua cruci de planetara diferite: 64mm
Diametru gaura prindere cruce planetara: 27mm

Codul produsului: 73RMP52L-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura