Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case CS110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS110
Cod produs
Z5FH0TG3-O-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest excelent rulment grup conic tractor Case CS110 - o piesa 100% originala, fabricata in Japonia, din materiale rezistente. Este o piesa care inlatura orice risc de a fi inlocuita, o perioada lunga de timp functionand cu maxima eficienta. Componenta face parte din gama pieselor Carraro. Un alt avantaj este ca ajunge la tine chiar maine daca plasezi o comanda in cursul zilei de astazi.

Iti asiguri o reparatie de durata daca montezi rulmentul in pereche, impreuna cu alt rulment. Pentru a avea o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac, asat trebuie sa faci! Odata cu inlocuirea rulmentilor, se recomanda ca si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului sa fie schimbat. Astfel, asiguri noilor piese o durata mai indelungata de timp. Sunandu-ne la unul dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru, primesti consultanta tehnica complet gratuita!

Rulment grup conic tractor Case CS110 - cel mai bun pret de pe piata!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Perioada de garantie a acestui rulment grup conic pentru tractor Case CS110 este de 6 luni, timp in care il poti inlocui fara a-l replati, daca apar probleme. Gasesti in colet, impreuna cu piesa, si certificatul de garantie.

Livram acest rulment grup conic tractor Case CS110 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in cel mai scurt timp posibil la tine, indiferent de zona in care te afli. Ai posibilitatea de a verifica piesele la primire, inainte de a plati, pentru a te asigura ca totul este in perfecta ordine. O alta optiune este sa vii direct la sediul nostru, in cazul in care iti este mai convenabil. Te asteptam!

Pentru montaj, apeleaza intotdeauna la servicii de specialitate, pentru a oferi piesei achizitionate performanta optima si a fi scutit de investitii ulterioare neavantajoase. Folosim, in montajul rulmentilor, o presa mecanica, pentru a ii proteja de deteriorare prematura. Iti trimitem, direct la punctul tau de lucru si mai rapid decat te astepti, mecanicii nostri colaboratori, ce lucreaza ireprosabil. Ei sunt alaturi de tine indiferent de problema intampinata la utilajul tau. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura