Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case JX80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX80
Cod produs
TIYJLNMG-O-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru acest rulment grup conic tractor Case JX80 ti-am pregatit o oferta de nerefuzat! Nu poti refuza calitatea, pretul bun si beneficiile pe care ti le oferim! Cu acest exceptional rulment esti scutit de inlocuirea piesei mult timp de aici inainte! Rezistenta sa se datoreaza faptului ca este o piesa 100% originala Carraro, fabricata in Japonia din cele mai bune materiale. O poti folosi in conditii dificile de lucru pe termen indelungat, fara sa iti puna probleme.

Rulmentii se monteaza in pereche! Asiguri in acest fel o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Daca vei schimba si simeringul simultan cu inlocuirea rulmentilor, te vei bucura de o si mai indelungata exploatare a acestora. Simeringul etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului mai sus mentionat. Suna-ne chiar acum si primesti consultanta tehnica complet gratuita pentru fiecare piesa ce te intereseaza.

Rulment grup conic tractor Case JX80 - nu te poti indoi de calitatea sa!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment grup conic pentru tractor Case JX80 are o perioada de garantie de 6 luni, timp in care il poti inlocui, gratuit, in cazul in care se defecteaza in mod neprevazut. Iti recomandam sa citesti si pastrezi certificatul de garantie din colet.

Pentru livrarea acestui rulment grup conic tractor Case JX80 dispunem de servicii de curierat rapid, ce ajung in cel mai scurt timp posibil la tine, indiferent unde te-ai afla pe teritoriul tarii. Iti recomandam sa te asiguri ca rulmentii se afla in perfecta stare, inainte de a ii plati, pentru a nu exista riscul unor nemultumiri ulterioare. Daca preferi sa te prezinti direct la sediul nostru, te asteptam!

Asigura noilor piese un montaj impecabil, apeland la noi! Iti aducem, direct la punctul tau de lucru, un mecanic profesionist, ce va intrebuinta o presa mecanica, pentru a proteja piesa. Nu ezita sa ne ceri ajutorul pentru orice problema intampinata la utilaj, deoarece, te asiguram, va fi pe maini bune! Suna-ne acum si afla tot ce te intereseaza!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura