Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case CS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS100
Cod produs
85IKBON0-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic tractor Case CS100 este piesa ideala pentru tine. Daca ceea ce iti doresti este performanta de la utilajul tau, al tau trebuie sa fie! Este original Carraro, fabricat in Japonia si poate fi al tau chiar maine daca il comanzi astazi! Avem grija sa ne pastram stocul aprovizionat in permanenta cu suficiente exemplare pentru ca tu sa ai parte de el rapid. Comanzi la unul din numerele de telefon de pe site-ul nostru, trimitandu-ne un e-mail sau completand formularul propus.

Pentru o reparatie de durata, rulmentii se monteaza in pereche! Fa asta pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. O schimbare simultana a simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac este recomandata. Astfel, prelungesti considerabil perioada de exploatare a noilor piese. Pentru a afla mai multe detalii despre piesa dorita, suna-ne si iti oferim consultanta tehnica complet gratuita.

Rulment grup conic tractor Case CS100 - poti avea incredere in aceasta componenta!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest rulment grup conic pentru tractor Case CS100 are o perioada de garantie de 6 luni, timp in care inlocuirea lui gratuita este posibila, in cazul in care intampini probleme cauzate de o fabricatie defectuoasa. Gasesti, in colet, impreuna cu piesa, certificatul de garantie.

Livram acest rulment grup conic tractor Case CS100 prin curierat rapid, oriunde in tara. Este recomandabil ca, inainte sa platesti, sa deschizi coletul, pentru a te asigura ca piesele se afla in stare perfecta. Daca pentru tine este o optiune mai convenabila sa vii direct la sediul nostru, te asteptam aici!

Solicita-ne ajutorul pentru montaj si iti venim in intampinare direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil! Pentru a proteja rulmentii, folosim o presa mecanica, ce elimina riscul deteriorarii si astfel scurtarii perioadei lor de exploatare. Suntem alaturi de tine pentru orice interventie necesara! Suna-ne acum si afla toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura