Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case AVJ55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case AVJ55
Cod produs
0FWGVJP4-O-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru acest rulment grup conic tractor Case AVJ55 avem o oferta greu de refuzat! Acest exceptional rulment este incomparabil cu alte piese de acest fel. Este o piesa 100% originala Carraro! Piesa a fost fabricata din cele mai rezistente materiale, ce o fac ideala unei exploatari indelungate si lipsite de neplaceri. Daca vrei sa comanzi acest rulment, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau direct pe site-ul nostru. Este foarte usor sa intri in posesia piesei ideale pentru utilajul tau!

Montarea rulmentilor este de dorit sa se realizeze in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Recomandabil este sa schimbi odata cu acest rulment si simeringul. El etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului pentru a te bucura cat mai mult de noua achizitie. Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla detaliile de care ai nevoie! Consultanta tehnica este gratuita pentru orice piesa de care esti interesat.

Rulment grup conic tractor Case AVJ55 - pentru un utilaj apt de munca!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantia pentru acest rulment grup conic pentru tractor Case AVJ55 se intinde pe perioada a 6 luni. In acest timp, te asiguram ca il poti inlocui, gratuit, in cazul unor situatii neprevazute. Certificatul de garantie va fi in colet, impreuna cu piesa.

Livrarea se realizeaza prin curierat rapid, oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp posibil. Este indicat sa verifici starea produselor la primire, inainte de a plati, pentru a fi sigur ca nu exista probleme. Plata se efectueaza in sistem ramburs. O alta optiune pe care o poti lua in calcul este prezentarea la sediul nostru, ca sa ridic acest rulment grup conic tractor Case AVJ55 comandat. Daca iti este mai convenabil asa, noi te asteptam!

Pentru montaj, apeleaza cu incredere la personalul nostru, format doar din profesionisti, in toate zonele tarii. Astfel, primesti ajutor nu doar specializat, ci si rapid, direct la punctul tau de lucru! Toti clientii nostri au fost multumiti de colaborarea cu noi, deoarece la randul nostru colaboram doar cu oameni de incredere. Iti venim in intampinare cu toate materialele necesare unui montaj impecabil, in cazul rulmentilor avand la dispozitie si o presa mecanica, importanta in protejarea acestora. Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura