Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case 1494

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1494
Cod produs
ZL92OH7B-O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic tractor Case 1494 din oferta noastra si faci o reparatie pe cinste! Iti punem la dispozitie acest exceptional rulment original Carraro! O piesa ce nu te va lasa la greu pentru mult timp de la momentul montarii. Acest lucru se datoreaza calitatii de top ce caracterizeaza acest produs 100% original. Fabricarea sa are loc in Japonia, din cele mai rezistente materiale. Daca alegi piese de calitate pentru utilajul tau, garantat te vei bucura si de maxima lui performanta.

Incurajam montarea in pereche a rulmentilor, deoarece astfel vei asigura miscarea de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Totodata, se va dovedi benefica schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. In acest mod, tu vei beneficia de piesa mai mult timp. Pentru a afla detalii, suna-ne chiar acum si unul dintre colegii nostri iti va sta la dispozitie. Comenzile se efectueaza la telefon, prin e-mail sau completand formularul de pe site.

Rulment grup conic tractor Case 1494 - alege-l si lucrurile iti vor merge iarasi bine!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Rulment grup conic pentru tractor Case 1494 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Iti livram acest rulment grup conic tractor Case 1494 (pereche) prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in toate zonele tarii, tu avand posibilitatea de a te asigura inainte de a plati ca starea lor la primire este impecabila. O alternativa este sa te prezinti la sediul nostru, in vederea ridicarii directe a pieselor ce te intereseaza, iar noi te asteptam oricand!

Fii sigur ca montajul va fi realizat in cel mai profesionist mod posibil, daca apelezi la serviciile noastre. Interventia specialistilor nostri elimina complet riscul unor probleme ulterioare intampinate la piesa achizitionata. De-a lungul timpului ne-am ales doar personal de calitate, asa ca te incurajam sa ai incredere in noi. Venim direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp. Suntem disponibili pentru tine in cazul oricarei interventii necesare la utilajul tau si avem colaboratori specializati pe fiecare componenta a utilajului tau. Afla mai multe detalii sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura