Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TVT170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TVT170
Cod produs
KO9QZBP3-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic New Holland TVT170 este o piesa perfect originala Carraro. Fabricata in Japonia din cele mai rezistente materiale, este optiunea tuturor clientilor! Poate fi exploatata o lunga perioada de timp, fara riscul aparitiei vreunei probleme. Toti clientii nostri care au ales aceasta piesa au fost pe deplin multumiti. Fii si tu unul dintre ei comandand-o chiar acum prin telefon, e-mail sau completand scurtul formular afisat pe site-ul nostru!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Daca schimbi si simeringul ce etanseaza puntea, mai bine. Locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata va fi etansat corect. Te vei bucura mai mult timp de achizitia facuta daca faci totii pasii. Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi chiar acum! Oferim consultanta tehnica gratuita!

Rulment grup conic New Holland TVT170 - ideal in intretinerea utilajului tau!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind piesa defecta cu una perfecta. Acest schimb se poate realiza in prezenta certificatului de garantie, valabil 6 luni, pe care il primesti la achizitionarea acestui rulment grup conic pentru tractor New Holland TVT170 dorit.

Livrare
Livram acest rulment grup conic New Holland TVT170 prin curierat rapid, in intreaga tara, modalitatea de plata acceptata fiind cea ramburs. Te incurajam ca, inainte de a plati, sa verifici starea pieselor pentru a te asigura ca totul este in regula. O alternativa este sa vii pana la sediul nostru, daca preferi ridicarea personala de aici. Te asteptam!

Montaj
Apeleaza la noi pentru montaj si nu vei regreta niciun moment alegerea facuta! Avem colaborari cu mecanici din intreaga tara, care se indreapta rapid catre punctul tau de lucru. Rulmentii vor fi montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a nu risca deformarea acestora. Bazeaza-te pe noi in cazul oricaror probleme aparute la utilajul tau! Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura