Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3185
Cod produs
KPM24UG9-O-BT
Out Of stock
Descriere
Daca tot esti proprietarul unui tractor de marca, nu ti-ar placea sa si profiti de el la maximum? Pentru asta, vei avea nevoie sa iti echipezi vehiculul cu cele mai bune componente. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja site-ul nostru, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru utilajul tau. Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila, precum acest rulment butuc JCB Fastrac 3185 din promotia noastra curenta!

Piesa recomandata de noi este una deosebit de calitativa, fabricata dupa modelul celei originale, pe care o poate suplini fara probleme. Atuul ei este pretul mult mai redus, fara sa fie sacrificat nivelul durabilitatii sau calitatea materialelor folosite in alcatuirea sa. Locul de origine este Europa, o sursa demna de incredere. Deoarece stim cat de importanta este fiecare clipa, pe rafturile noastre vei gasi piesele gata de plecare. Pachetul va ajunge la usa ta, oriunde ai nevoie in Romania, prin serviciile de curierat rapid.

Rulment butuc JCB Fastrac 3185 - alegerea optima pentru tractorul tau, de care vei fi multumit! Cere o oferta astazi si obtine piesa la cel mai bun pret de pe piata!
Produsul poate fi achizitionat doar ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, fiind comparabila cu cea originala ca rezistenta si eficienta, dar mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Echipa noastra de specialist si serviciul nostru de consultanta gratuita sunt ajutorul ideal!
Trebuie sa stii ca aici vei gasi o echipa de experti! Ei te vor ajuta sa gasesti componenta potrivita pentru utilajul tau, iti vor oferi asistenta tehnica la plasarea comenzii si iti vor recomanda un mecanic avizat, la cerere! Hai sa cunosti niste oameni minunati, mereu cu un pas inaintea tuturor. Vei colabora cu oameni joviali, determinati sa iti faciliteze achizitia pe care urmeaza sa o faci. Online sau telefonic, suntem mereu pregatiti sa iti preluam solicitarea imediat.

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest rulment butuc pentru tractor JCB Fastrac 3185 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Pentru montaj, iti stam la dispozitie. Cu ajutorul profesionistilor nostri, nu vei risca niciun moment afectarea functionarii pieselor si vei beneficia de perioada maxima de exploatare a lor. Noi venim echipati cu tot ce este nevoie pentru o manopera corespunzatoare, inclusiv cu o presa mecanica, necesara in cazul rulmentilor, pentru a ii aduce in pozitia corecta. Apeleaza la noi daca doresti sa iti montam acest rulment butuc JCB Fastrac 3185 sau daca ai nevoie de alte interventii tehnice!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: KPM24UG9-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura