Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru tractor JCB Fastrac 3185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3185
Cod produs
E1X6B59H-ES
Out Of stock
Descriere
Daca te gandesti mereu ce ai putea face sa economisesti mai multi bani, te afli la locul potrivit! Noi am aflat deja acest secret si te putem ajuta sa faci si tu asta! Iti sugeram, in primul rand, sa fii mai atent la calitatea pieselor pe care utilajul tau le foloseste. Calitatea influenteaza foarte mult durabilitatea. O astfel de piesa calitativa este coroana butuc tractor JCB Fastrac 3185 care iti va scadea cheltuielile de intretinere si reparatii, in timp.

Ne dorim sa iti oferim ce este mai bun in materie de piese si servicii. De aceea, depozitul nostru te asteapta sa ii incerci piesele. Convinge-te venind la noi la sediu sau discuta cu specialistii nostri telefonic!

Clientii care au incercat deja piesele oferite de noi nu s-au mai intors la vechile piese. Un singur produs realizat din materiale rezistente si durabile ii poate creste durata de functionare a utilajului tau. Dar, ia gandeste-te cum ar functiona acesta daca toate piesele sale ar avea aceleasi proprietati? Probabil munca realizata cu ajutorul lor s-ar transforma in placere si inlocuirea acestora ar fi facuta mult mai rar.

Coroana butuc tractor JCB Fastrac 3185 te ajuta sa economisesti prin durabilitatea sa!
Rolul coroanei de butuc este de a ajuta la dezvoltatea unui cuplu de forta mai mare. Aceasta este un element foarte important in mecanismul de transmisie inferioara, fiind piesa de baza.

Este necesar sa intervii cat mai repede in cazul in care coroana de butuc s-a defectat, pentru ca, fara aceasta, utilajul tau nu poate functiona. Cauzele acestei uzuri pot fi: degradarea pinioanelor, patrunderea de obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane, dar si deformarile provocate de socurile mecanice.

De asemenea, in cazul in care dantura s-a deformat, se recomanda inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale. Pentru etansarea transmisiei sunt necesare simeringuri si oringuri noi.
Serviciul gratuit de consultanta!
Daca trebuie sa inlocuiesti o piesa uzata cu una noua si nu te poti decide care este cea mai potrivita, iti venim in ajutor! Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi - ai sa beneficiezi de serviciul nostru de consultanta si impreuna vom identifica cea mai buna varianta pentru utilajul tau. Nu trebuie sa risti, pierzand timpul returnand produsele nepotrivite. Mergi la sigur, discutand cu noi! Este gratuit!

Pentru ca oferim produse performante, coroana de butuc pentru tractor JCB Fastrac 3185 iti ofera o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24 de ore! Se poate primi aceasta coroana butuc tractor JCB Fastrac 3185 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Daca iti doresti ca piesa ta de schimb sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, atunci ar trebui sa tii cont de primul contact al piesei cu utilajul, acesta fiind: montajul. Primul contact in relatia acestora va influeta modul in care vor lucra impreuna si cat de mult va dura legatura lor.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura